playsports.gr
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Για την τρίτη σερί νίκη του κόντρα στη Μονακό

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μονακό (21:15) και θέλει να συνεχίσει με νίκες στη Euroleague.

Μετά τη νίκη επί της Εφές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλο ένα εντός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Μονακό και αναζητούν τρόπο να φτάσουν στην 3η σερί νίκη τους στη Euroleague. Τζάμπόλ στην αναμέτρηση στις 21:15 (Novasports Prime, live Gazzetta).

Η ομάδα του Αταμάν βρίσκεται στην 4άδα και μετρά 12 νίκες και 8 ήττες. Από την άλλη το σύνολο του Ομπράντοβιτς είναι στο 11-9 και στην έβδομη θέση της κατάταξης. Eκτός για την ελληνική ομάδα ο Βιλντόζα με τον Παπαπέτρου. Δεν θα παίξει ο Οκόμπο για τους Μονεγάσκους.Unmute

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του προσπαθεί να χτίσει κάτι διαφορετικό. Από την πλευρά του ο Αταμάν τόνισε πως οι πράσινοι έχουν πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους, ενώ επιστρέφει και ο Παπαπέτρου μετά τη Μονακό.

Ο Ομπράντοβιτς ανέφερε πως τέτοια πράγματα όπως στο παιχνίδι του Α’ γύρου με τον Παναθηναϊκό συμβαίνουν πολύ σπάνια. Για το ματς μίλησε και ο Ουαταρά, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Πριγκιπάτο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στα κλεψίματα στη Euroleague με 7.5 ανά ματς, ενώ είναι δεύτερος σε εύστοχες βολές με 15.7 ανά παιχνίδι. Τέταρτος είναι στο ranking με 92.7. Από την πλευρά της η Μονακό είναι 4η στα επιθετικά ριμπάουντ με 11.3.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

19:45 Φενέρ-Μπάγερν

21:15 Παναθηναϊκός-Μονακό

21:30 Αρμάνι-Ερυθρός Αστέρας

21:45 Ρεάλ-Βαλένθια

Πηγη:GAZZETA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι κκ Μπαλτάκος και Mammadov στο πούλμαν των Εθνικών Ομάδων

Μοναδικό πρόβλημα ο Χριστογεώργος ενόψει Παναιτωλικού

Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Λατρεύω να τρέχω στο κέντρο της Αθήνας, στον Ημιμαραθώνιο»