playsports.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη θέση με 4,40 μ. για την Αδαμοπούλου στο Έχινγκεν 

Κοινοποίηση

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η Αριάδνη Αδαμοπούλου. Λίγες ημέρες μετά τα 4,50 μ. που σημείωσε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, η 23χρονη άλτρια του επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Έχινγκεν την Πέμπτη (9/5) το απόγευμα. 

Η άλτρια που προπονείται με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,40 μ. επίδοση που της έδωσε την πρώτη θέση. Στη συνέχεια επιχείρησε να ξεπεράσει τα 4,51 μ. προκειμένου να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Αν και οι προσπάθειες ήταν καλές, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πήχη. Η Αδαμοπούλου έκανε συνολικά έξι άλματα καθώς ξεπέρασε με την τρίτη τα 4,10 μ., με την πρώτη τα 4,30 μ. και 4,40 μέτρα. Η Ηρώ Βραδή είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 3,80 μέτρα. 

Ο Γιάννης Ρίζος στο επί κοντώ των ανδρών πήρε την τέταρτη θέση με άλμα στα 5,40 μέτρα. Ο πρωταθλητής που προπονείται με τον Νίκο Βαρσάμη είχε καλές προσπάθειες και στα 5,50 μ. (με 16 διασκελισμούς) και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη εβδομάδα και πάλι επί γερμανικού εδάφους όπου θα βάλει τη φόρα των 18 διασκελισμών. Την πρώτη θέση στον αγώνα πήρε ο Γερμανός Τόρμπεν Μπλεχ με 5,60 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παναθηναϊκός: «Γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις του ΠΑΟΚ»

Ενίσχυση με Ταμπαγκέ για τον ΠΑΟΚ

Basket League: Χωρίς Γκραντ και Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός – Χωρίς Πετρούσεβ ο Ολυμπιακός