playsports.gr
ΠΟΛΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Δήμου: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο» – Δημήτρης Μάζης: «Θυσιάσαμε το Κύπελλο»

Κοινοποίηση

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε επί του Παναθηναϊκού με 16-6 στον τελευταίο προημιτελικό tου Stoiximan Final-8 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση, και θα παίξει στον αυριανό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (Παρασκευή 10/5, 20:00, ERTSports). Ο τεχνικός του Κώστας Δήμου τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Ήμασταν καλοί, συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί περάσαμε δύσκολα αυτή την εβδομάδα, και ψυχολογικά και με κάποιους τραυματισμούς που είχαμε. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, και είμαι ευχαριστημένος. Στο ξεκίνημα δεχθήκαμε κάποια εύκολα τέρματα, από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά βελτιωθήκαμε, σφίξαμε την άμυνά μας, δεν δεχθήκαμε πλέον εύκολα γκολ , ελέγξαμε το παιχνίδι και για αυτό άνοιξε και το σκορ. Αναφορικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε για να τον ευχαριστηθούμε, και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε».

Ο Αλέξανδρος Γούνας είπε: «Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα που είχαμε στο πρωτάθλημα. Μετά το πρώτο οκτάλεπτο βρήκαμε ρυθμό και είχαμε καλή απόδοση. Αυτή είναι η δυναμικότητα της ομάδας αρκεί να το δείχνουμε στο νερό. Ο αυριανός ημιτελικός είναι πολύ δύσκολος απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει άλλους στόχους, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Μάζης επεσήμανε: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν αντέξαμε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσαμε την αρχική μας ενέργεια, τον αρχικό μας ρυθμό. Απουσίαζε ο βασικός παίκτης της ομάδας μας (Νίκος Παπανικολάου), αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και δεν είχαμε εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα, θα τον χρησιμοποιούσα παρά τα ράμματα που έχει κάνει. Δεν ήθελα όμως να το ρισκάρω. Καταφέραμε πάρα πολλά φέτος, θα κυνηγήσουμε και το στόχο της τρίτης θέσης. Ο Πανιώνιος νίκησε δίκαια. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Γνώριζα πως η ομάδα θα κάνει μια «κοιλιά» μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, κάτι απολύτως λογικό. Και το ρεπό που έδωσα στους παίκτες μου το Πάσχα υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έδινα. «Θυσίασα» το Κύπελλο γιατί οι παίκτες δεν είναι μηχανές, οι στόχοι μας τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι πολύ υψηλοί, είχαν το δικαίωμα να ξεκουραστούν, και το άξιζαν παράλληλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών: Αποτελέσματα 1ου και 2ου Ομίλου (3/3)

Ποιοι οδηγοί μένουν δίχως συμβόλαιο στο τέλος του 2024

Καμπανιακός – ΑΕΚ Β’ 1-1: Έφυγε απο την Θεσσαλονίκη με τον βαθμό με γκολ του Τζούντα Γκαρσία