playsports.gr
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολλανδία- Ελλάδα απευθείας από το ΕΡΤSPORTS- Στη Θεσσαλονίκη η Εθνική Ανδρών

Κοινοποίηση

Η ευφορία και τα χαμόγελα που προκάλεσε η τεράστια και νίκη της Εθνικής Ανδρών με 31-27 επί της Ολλανδίας στην Κοζάνη, έλαβαν τέλος.

Άπαντες στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης» είναι συνειδητοποιημένοι και απόλυτα προετοιμασμένοι για μια δύσκολη ρεβάνς, στην οποία θα κριθεί η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ολλανδία- Ελλάδα, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 17:00 απευθείας από το ΕΡΤSPORTS 2.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα προπονηθεί σήμερα και αύριο στο «Σπίτι του Χάντμπολ», ενώ το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ντίσελντορφ και από κει οδικώς για το Αϊντχόβεν, έδρα του επαναληπτικού μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας έχει στη διάθεση του την 20αδα με την οποία πραγματοποίησε στην Κοζάνη το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία είναι η ακόλουθη:
Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία), Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους).

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει»
Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ έκαναν μετά τη μεγάλη νίκη, οι Πέτρος Μπουκοβίνας, Πέτρος Κανδύλας και Γιώργος Παπαβασίλης.
Πέτρος Μπουκοβίνας (διεθνής τερματοφύλακας):
«Ήταν μια μεγάλη νίκη, τα δώσαμε όλα, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, η Ολλανδία είναι μια σπουδαία ομάδα, το δυνατό τους όπλο το επιθετικό τραζίσιον καταφέραμε να το περιορίσουμε. Θα συζητήσουμε, θα δούμε τα λάθη μας, ενόψει της ρεβάνς. Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Χάρηκα που είδα όλη την ομάδα να είναι συγκρατημένα αισιόδοξη, να μην έχουμε υπερβολές στους πανηγυρισμούς. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και να πάμε στην Ολλανδία να κάνουμε ένα ακόμα καλό ματς και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, όπως κάναμε πέρσι τον Απρίλιο».

Πέτρος Κανδύλας (διεθνής αμυντικός):
«Ήταν μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα έπαιξε με καρδιά. Βάλαμε θεμέλια πρόκρισης. Προφανώς και τα 4 γκολ δεν είναι μια διαφορά ασφαλείας, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα εξίσου ίσως και καλύτερο ματς στην Ολλανδία. Είναι σημαντική η εμπειρία μας από τα μπαράζ του παγκοσμίου του 2023 απέναντι στο Μαυροβούνιο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε»

Γιώργος Παπαβασίλης (διεθνής αριστερός εξτρέμ):
«Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια μεγάλη νίκη, απόλυτα δίκαιη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στην Ολλανδία χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας το +4. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς υψηλών απαιτήσεων. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100%, θα κάνουμε κατάθεση ψυχής με στόχο την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΕΚ Betsson – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Δηλώσεις Σάκη Ψάρρα για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Έμφαση στο στυλ παιχνιδιού, ανέβασαν ρυθμό οι Τσέριν-Τζούριτσιτς