playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντουκουρέ: «Δώσαμε την ψυχή μας και παίξαμε για τη φανέλα»

Κοινοποίηση

Ο Σέικ Ντουκουρέ αναφέρθηκε στην ψυχολογία του ιδίου αλλά και των συμπαικτών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και «σημάδεψε» τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ιβοριανός μέσος χρησιμοποιήθηκε προς τα τέλη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ουσιαστικά περιέγραψε την εικόνα που υπήρχε στην ομάδα του. «Προερχόμαστε από δύο πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Στα ντέρμπι παίζονται πολλά, το γνωρίζαμε αυτό. Έπρεπε να βγάλουμε από το μυαλό μας την αρνητική διάθεση και να παίξουμε διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Δώσαμε τη ψυχή μας, παίξαμε για τη φανέλα και το έμβλημα της ομάδας. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν φαίνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι άντρες. Μετά τη τελευταία αποκαρδιωτική εμφάνιση, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το σημερινό με υπευθυνότητα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί αποδείξαμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα».

Ο Σέικ Ντουκουρέ ρωτήθηκε για τη διαφορετική νοοτροπία που επιδεικνύει η ομάδα του στα ντέρμπι. «Πραγματικά είναι παράξενο και για εμάς. Κερδίζουμε ομάδες στη κορυφή και χάνουμε από ομάδες χαμηλότερα από εμάς. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε νοοτροπία και σταθερότητα», είπε και αναφέρθηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων μας είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ κι ας νικήσαμε τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να ξεχαστούμε. Κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε. Κερδίσαμε για εμάς, τον κόσμο μας. Θέλουμε να παίξουμε όπως πρέπει και κόντρα στην ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη πρόκριση».

Πηγη:GAZZETA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σταθερά Πίτερς, Γκραντ, Bet Builder στο 6.50

NBA, τα αποτελέσματα της βραδιάς: Εύκολα οι Σανς τους Τζαζ, απίθανη νίκη των Πίστονς στο Πόρτλαντ

Παπαδάτος: «Ομάδες σαν τον Μίλωνα πρέπει να βγάζουν παιδιά απ’ τις υποδομές τους»