playsports.gr
PREMIER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4: Πάρτι και χωρίς Σαλάχ!

Κοινοποίηση

Ο Σαλάχ απουσίαζε, η παράδοση της τελευταίας τριετίας στο πρώτο ματς της χρονιάς ήταν εναντίον της, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν επηρεάστηκε… Οι Reds διέλυσαν με 4-0 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και βρέθηκαν στο +5 από τη Σίτι (με ματς περισσότερο) και την Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ μετά το πρώτο μουδιασμένο δεκάλεπτο έγινε πιο πιεστική, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, χωρίς όμως να βρει τον τρόπο για να φανεί απειλητική. Η απουσία του Σαλάχ στην επίθεση ήταν αισθητή, με τον Νούνιες να προσπαθεί, αλλά να είναι… σπάταλος στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η Μπόρνμουθ κρατούσε ανασταλτικά, αλλά δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει την ομάδα του Κλοπ. Ο έντονος αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, με τους Reds να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το πάνω χέρι. Ο ΜακΆλιστερ ήταν ο κινητήριος μοχλός των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να κάνει το κάτι παραπάνω.

Με μπροστάρη τον Νούνιες η Λίβερπουλ

Ιδανικό το ξεκίνημα στην επανάληψη για την ομάδα του Κλοπ, αφού στο 49ο λεπτό ήρθε το γκολ! Τζόουνς και Ζότα έκρυψαν την μπάλα και ο Νούνιες με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Σημαδιακό τέρμα για τον Ουρουγουανό, αφού ήταν το 100ο με συλλόγους και εθνική. Η Μπόρνμουθ άγγιξε την ισοφάριση στο επόμενο λεπτό, αλλά το σουτ του Σινιστέρα πέρασε έξω.

Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο, αλλά και καλές στιγμές με τον νεαρό Μπράντλεϊ. Η είσοδος των Γκραβενμπερχ, Χάκπο έδωσε επιπλέον ώθηση και στο 70′ ήρθε το τέρμα της… λύτρωσης. Ο Χάκπο μοίρασε ιδανικά και ο Ζότα πέτυχε το 2-0. Η ομάδα του Κλοπ έκανε ό,τι ήθελε και στο 79ο λεπτό ο Ζότα με υπέροχη διπλή προσπάθεια σημείωσε το 3-0. Η Λίβερπουλ δε σταμάτησε εκεί, αφού ο Νούνιες στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 4-0.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πανελλήνιο Κορασίδων: Αποτελέσματα Β΄Φάσης (5ος Όμιλος)

Σάκκαρη – Ναβάρο: Πού και πότε θα δείτε την πρεμιέρα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στο Ντουμπάι

Βόλος: “Άνθρωπος από τον πάγκο μας είπε στον διαιτητή “τι μαϊμού φάουλ έδωσες”, καμία σχέση με τον Τετέι”