playsports.gr
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπάγερν Μονάχου: Αμφιβολίες εντός κλαμπ για τον Τούχελ

Κοινοποίηση

Η Μπάγερν Μονάχου έσωσε την «παρτίδα» την προηγούμενη σεζόν την τελευταία αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε την «αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ και πήρε το πρωτάθλημα, όμως η κατάσταση δεν έχει «στρώσει» στη δεύτερη σεζόν του Τόμας Τούχελ. Οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από το κύπελλο από ομάδα τέταρτης κατηγορίας, ενώ μετά την ήττα από τη Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στο -7 στην Bundesliga από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Όπως είναι φυσιολογικό για μια ομάδα που έχει κατακτήσει 11 διαδοχικά πρωταθλήματα η κατάσταση προβληματίζει ανθρώπους του κλαμπ. Σύμφωνα με την «Bild» εντός της διοίκησης υπάρχει αμφιβολία για τον Τόμας Τούχελ, με τον επίτιμο πρόεδρο Ούλι Χένες να είναι εξ αυτών που δεν είναι σίγουροι κατά πόσο ο Γερμανός κόουτς μπορεί να γυρίσει την κατάσταση, όμως από την άλλη επιθυμεί να υπάρξει σταθερότητα στην ομάδα.

Προς το παρόν η θέση του Τούχελ φαίνεται να είναι ασφαλής, όμως η κατάσταση είναι «ρευστή». Στο πρωτάθλημα η Μπάγερν έχει 13 νίκες, δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ στον όμιλο του Champions League πέρασε ως πρώτη με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαιτητές-Κομισάριοι 23ης αγωνιστικής (24-25/2)

Νικολοπούλου: «Μονόδρομος η κατάκτηση του πρωταθλήματος, πολύ τιμητικό που είμαι αρχηγός του Ολυμπιακού»

Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να αφήσουμε έντονα το στίγμα μας»