playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόροιβος Αμαλιάδας-Μύκονος: Ντέρμπι ισόβαθμων

Κοινοποίηση

Κόροιβος Αμαλιάδας και Μύκονος, που ισοβαθμούν στις 13 νίκες, αναμετρώνται για την 23η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, το Σάββατο στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες και έχουν το εντυπωσιακό ρεκόρ 9-2 στο γήπεδό τους. «Φτάσαμε αισίως στα 3/4 της σεζόν κρίνοντας πλέον κατά πολύ τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs και play out της Εlite league Ερρίκος Ντυνάν. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Μυκόνου η οποία μετα την διακοπή των Χριστουγέννων έχει 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας και οφείλουμε όλοι μαζί με την παρουσία του κόσμου μας να παρουσιαστούμε με μεγάλη ενέργεια και δίψα για την νίκη», τόνισε ο βοηθός προπονητή του Κοροίβου, Γιώργος Λεβεντούρης.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν το σερί πέντε νικών τους να σταματά στη Λευκάδα και θέλουν να αρχίσουν νέο. «Το Σαββατο αντιμετωπίζουμε τον Κοροιβο Αμαλιαδας , μια σκληρή και ποιοτική ομάδα, σε ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Λευκάδα, προετοιμαζόμαστε και θελουμε να επιστρέψουμε στις νίκες έτσι ώστε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία», ανέφερε ο 25χρονος φόργουορντ της Μυκόνου, Αλέξανδρος Πρίφτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνο-ιταλική… ναυμαχία μέρος δεύτερο

Bιλερμπάν – Ολυμπιακός 73-85: Έκανε το αυτονόητο με πολλούς πρωταγωνιστές

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Κλέιμαν, πήρε μεταγραφή στα Χανιά