playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπάγου-Δόξα Λευκάδας: Στο… όριο

Κοινοποίηση

Δύο ομάδες που παλεύουν να μπουν στην οκτάδα και να μην… μπλέξουν παρακάτω, ο Παπάγου και η Δόξα Λευκάδας, τίθενται αντιμέτωπες για την 23η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, το Σάββατο στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν οκτώ νίκες σε έντεκα παιχνίδια. «Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική και τη μάχη που δώσαμε εναντίον του Πανιωνίου, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε άλλη μία μάχη το Σάββατο εναντίον της Λευκάδας. Μας χωρίζει μία νίκη και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας», τόνισε ο 18χρονος φόργουορντ του Παπάγου, Νίκος Τουλιάτος.

Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν την πέμπτη τους νίκη μακριά από τη Λευκάδα. «Προερχόμαστε από μια νίκη μεγάλης σημασίας για εμάς, γιατί όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, κάθε νίκη μετράει περισσότερο. Επόμενος αντίπαλός μας είναι η ομάδα του Παπάγου, που έχει μια δύσκολη έδρα και ένα σύνολο που παίζει αρκετά ελεύθερα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δυνατή μάχη και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ της Δόξας Λευκάδας, Γιάννης Σαχπατζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καραταγλίδης: «Έχουμε καλή παράδοση με τον Πιέρικο, αλλά αυτό το ματς είναι εντελώς διαφορετικό»

Βράβευση Ντάνιελ Ποντένσε-Stoiximan Best Goal 23ης αγωνιστικής

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: «Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας – Καθυστέρησαν να παραδοθούν κάποια ηλεκτρονικά υλικά»