playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατσούνης: «Για ‘μας θα είναι… πρωτάθλημα αν καταφέρουμε να αποφύγουμε τα play-out»

Κοινοποίηση

Ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου (National League 2, 3ος όμιλος), Σάββας Κατσούνης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio με τον Ραφαήλ Αλαγά και την Αθηνά Πατρινού. Αναλυτικά είπε:

Για το επερχόμενο (10/03) παιχνίδι με την Ηλιούπολη: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ πως, όπως συμβαίνει σε αυτά παιχνίδια, όποιος το θέλει περισσότερο και είναι πιο αποφασισμένος να “πολεμήσει” για κάθε φάση θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να φτάσει στο τέλος στη νίκη. Μπορεί οι δύο ομάδες να είναι στην ίδια βαθμολογική θέση, αλλά νομίζω ότι η αφετηρία απ’ την οποία ξεκίνησαν είναι τελείως διαφορετική. Η Νίκη Αμαρουσίου είναι σε μια μεταβατική χρονιά, που πέρασε από έναν “κορμό” παικτών που είχε σταθερό τα τελευταία χρόνια σε μια καινούρια “σελίδα” με πολλά νέα παιδιά και λίγους έμπειρους παίκτες. Κάνει τα πρώτα της βήματα αυτή η ομάδα με πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, με πολλούς τραυματισμούς, παιδιά που έφυγαν από την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε λίγο ένα βηματισμό, καταφέραμε να είμαστε εδώ που είμαστε. Η Ηλιούπολη ήταν μια ομάδα έτοιμη από πέρσι, επειδή τη συνάντησα και τότε. Ήταν μια ομάδα που είχε “κορμό” πολύ καλών παικτών. Ενισχύθηκε με ποιοτικές προσθήκες φέτος και νομίζω ότι ο στόχος της εξ’ αρχής ήταν πολύ υψηλός για την Ηλιούπολη. Και οι δύο αυτήν τη στιγμή παλεύουμε να μπούμε στην εξάδα για να αποφύγουμε τα play-out, τα οποία είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Κανείς δε θέλει να βρεθεί εκεί. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον φετινό στόχο της Νίκης Αμαρουσίου: «Ο στόχος, το ήξερα απ’ όταν πήγα, ήταν η σωτηρία φέτος, γιατί είναι μια μεταβατική χρονιά και δε μπορούσε να υπάρχει άλλος στόχος με τόσες ομάδες που πέφτουν. Για εμάς θα είναι… πρωτάθλημα αν καταφέρουμε και αποφύγουμε τα play-out».

Για την απόφαση να αναλάβει την Νίκη Αμαρουσίου: «Δέχθηκα την πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδας και θεώρησα ότι άξιζε τον κόπο να ασχοληθώ με μια ομάδα που έχω την εντύπωση ότι πληροί κάποιες προδιαγραφές που έχω εγώ ώστε να εργαστεί ένας προπονητής και να δείξει έργο. Μπορεί η κατηγορία να είναι χαμηλή, αλλά για ‘μένα όπου υπάρχουν οι προϋποθέσεις μπορεί κάποιος προπονητής να πάει και να δουλέψει. Επειδή μου αρέσει η δουλειά μου δέχθηκα την πρόταση. Είχα μια καλή εικόνα για τη Νίκη Αμαρουσίου, ότι είναι αξιόλογο σωματείο και αυτός ήταν ένας λόγος που συνετέλεσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Παναθηναϊκός

Ροζιέρ: Ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Νις

Η συνέχεια με τα Play In, τα Play Out και τα προημιτελικά των Play Off