playsports.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSONΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση

Σε έναν συγκλονιστικό -ως προς της διακύμανση του σκορ- ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 6-5 του ΠΑΟΚ στα πέναλτι (κανονική διάρκεια: 0-1, παράταση: 1-2) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στον οποίο θα αντιμετωπίσει ως τυπικά γηπεδούχος το νικητή του ζευγαριού Άρης-Παναιτωλικός (α’ αγώνας: 1-0).

Στο 72′ ο Ζίβκοβιτς αξιοποίησε τη σέντρα του Ότο και με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το σκορ νίκης του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα (0-1). Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, και συγκεκριμένα στο 105′, ο Κετζιόρα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντεσπόντοφ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς, αλλά στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λημνιός με δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή και ύστερα από στρώσιμο του Αράο, μείωσε και παράλληλα έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε 3 εκτελέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και τελικά το άστοχο πέναλτι του Σαμάτα χάρισε στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με σκορ 6-5.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι (57′ Σένγκεφελντ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (77′ Βαγιαννίδης), Βιλένα (85′ Μαντσίνι), Μπακασέτας, Παλάσιος (85′ Λημνιός), Ιωαννίδης (77′ Σπόραρ), Μπερνάρ (106′ Γερεμέγεφ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (4′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (73′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς (85′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (110′ Αντόνιο), Τάισον (73′ Ντεσπόντοφ), Τόμας (73′ Σαμάτα). 

*Κατά την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων και οι διαιτητές της αναμέτρησης φόρεσαν μπλουζάκια με το σύνθημα #Football_Is_Life (το ποδόσφαιρο είναι ζωή) μέσω του οποίου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η  Betsson και οι ομάδες που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ενώνουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους κατά των φαινομένων της βίας στο ποδόσφαιρο με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής βίας από αυτό. Το κεντρικό σύνθημα της δράσης #Football_Is_Life, προβλήθηκε παράλληλα στα matrix και τα led του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άκπομ: Κοιτάζει προς την έξοδο από τον Άγιαξ, με τις Κρίσταλ Πάλας και Λιλ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι πριν το… ντέρμπι με τον Κριστιάνο

Volley League Γυναικών (Play Out): Παραμονή στην κατηγορία για τον Α.Ο. Λαμίας 2013