playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κίτσιος: «Στόχος μας η παραμονή στην κατηγορία»

Κοινοποίηση

Το Άργος Ορεστικό επιβλήθηκε με 71-57 του Πιερικού Αρχελάου, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2 και ο προπονητής των νικητών, Σπύρος Κίτσιος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Πιερικού Αρχελάου: «Η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι φορμαρισμένη. Είναι ομάδα εξάδας ξεκάθαρα».

Για τις 8 σερί ήττες που έκαναν μετά το 2-2 ρεκόρ: «Στο 2-10 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς, με πολλούς τραυματισμούς για αυτό και υπάρχουν κάτι αποτελέσματα όπου πριν από ένα μήνα κερδίσαμε την ΚούΠα Κιλκίς εύκολα στην έδρα μας και μετά κάναμε 2 ήττες. Οι τραυματισμοί μάς έκαναν να είμαστε πιο λίγοι, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στη προπόνηση. Χάσαμε την χημεία μας, η προπόνηση έπεσε αρκετά ποιοτικά. Ήταν συνεχώς 2-3 τραυματίες, δεν ήταν δηλαδή μόνο ένας».

Για τους τραυματισμούς: «Ακόμα και με τον Πιερικό στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε τρεις απουσίες βασικών παικτών. Το ίδιο θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι, με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη».

Για τον στόχο τους: «Ο στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν να παραμείνει στην κατηγορία. Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα παιδιά να είναι καλά, να μην έχουμε θέματα ατυχίας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα κριθούμε όλοι στα play-out. Εκεί πέρα θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέρδισε το Περιστέρι και «κλείδωσε» την πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR

Τι απογίνονται τα μονοθέσια της Formula 1 στο τέλος κάθε χρονιάς

Μπράιτον – Μαρσέιγ: Ο μοναδικός πανηγυρισμός του Ζοάο Πέδρο στο γκολ πρωτιάς των Άγγλων