playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκανέτσας: «Ο προπονητής μας είναι το “Α” και το “Ω”»

Κοινοποίηση

Η ΑΕ Λάρισα κέρδισε με 51-48 τον Α.Ο. Τρίκαλα, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2 και ο γκαρντ των νικητών, Θάνος Γκανέτσας, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Α.Ο. Τρίκαλα: «Όποιος βλέπει το πρωτάθλημα αυτό, η ΑΕΛ ποτέ δεν παράτησε κανένα ματς, παρ’ ότι είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα. Να τονίσω ότι από την αρχή της σεζόν έχουμε κάποια προβλήματα σαν επαρχία στη Λάρισα, τα οποία μάς δυσκόλεψαν όλη τη χρονιά. Το 70% της δύναμης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και αυτό φέτος δε μπορούσαμε να το έχουμε. Απ’ τη στιγμή που άνοιξε το γήπεδό μας, είχαμε τον κόσμο μας και αυτό μάς έδωσε μια παραπάνω ώθηση. Σε ένα ματς που κάποιοι θα το θεωρούσαν εύκολο γι’ αυτούς, ποτέ δεν τα παρατήσαμε, δώσαμε το κάτι παραπάνω, ο κόσμος βοήθησε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Για ‘μας δεν είναι έκπληξη, γιατί δείχνει τις δυνατότητές μας».

Για τον προπονητή της ΑΕΛ, Μπάμπη Σακάρη: «Επειδή μάς είχαν “ξεγραμμένους” γενικά, γιατί απ’ τον Δεκέμβρη και μετά η ομάδα πήρε την… κάτω βόλτα, θα θέλαμε να δώσουμε ένα συγχαρητήρια στον προπονητή μας, που παρά τα ατυχή αποτελέσματα πιστεύει σε εμάς, δε σταμάτησε ποτέ να πιστεύει. Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει μείνει τελείως μόνος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα στα παιδιά, που θα κοιτάξει οτιδήποτε λείπει από το γήπεδο. Είναι δίπλα στα παιδιά και τα παιδιά είναι δίπλα στον προπονητή. Άλλοι θα τα παρατούσαν, αλλά τα παιδιά δίνουν το κάτι παραπάνω και αυτό βγάζει η ομάδα. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάποιο αίσιο τέλος σε αυτήν τη χρονιά, αλλά τα παιδιά δείχνουν παραπάνω ζήλο απ’ ό,τι θα μπορούσε κάποιος να δείξει στην προκειμένη φάση».

Για το επερχόμενο (17/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν κοιτάμε αν έχουμε να παίξουμε με τον τελευταίο ή τον προτελευταίο. Έχουμε να αποδείξουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο. Είχαμε πολλές ατυχίες, μας έφυγαν 4-5 παιδιά που δεν περιμέναμε. Τώρα αναγκαστικά είναι ένας “τελικός” για ‘μας, όχι γιατί εξασφαλίζουμε την παραμονή μας, αλλά γιατί θα κάνουμε μισό βηματάκι στο κάτι παραπάνω. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, θα το δούμε σαν ένα απλό ματς, δε θέλουμε να αγχωθούμε. Γίνεται κάθε μέρα προπόνηση. Είναι ένα απλό ματς που θα κριθεί στην πίεση και το πάθος της κάθε ομάδας πιστεύω. Είναι και επαρχιακό ματς, είναι ντέρμπι, θα υπάρχει παλμός στο γήπεδο. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό να το ζήσουν και τα νεαρά παιδιά που έοχυμε. Πιστεύω θα το χαρούν όλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η FIBA απέβαλε τον Πιέρια Χένρι για τέσσερα χρόνια

Παναθηναϊκός AKTOR: Δηλώθηκε ο Ερνανγκόμεθ αντί του Γκάι στην Stoiximan Basket League

Α1 Γυναικών: Play Off (10/4)