playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχικό-Μίλων: Ορεκτικό με βίους αντίθετους

Κοινοποίηση

Η 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει το Σάββατο στις 16:00 με την αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Μίλωνα, που θα μεταδοθεί από το Action 24.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και έχουν ανάγκη τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν. «Εδώ που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικός, οπότε κάθε παιχνίδι είτε είναι εντός, είτε είναι εκτός, το προσεγγίζουμε και το κοιτάμε σαν να είναι τελικός. Από κει και πέρα ο Μίλωνας είναι μια από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας , διαθέτει βαθύ ρόστερ, έμπειρους παίκτες, οπότε καταλαβαίνουμε πως το ματς του Σαββάτου θα είναι πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε ο Ρένος Μπαλός. «Μια μεγάλη παράμετρος για εμάς βέβαια είναι πως πολλοί παίκτες μας , σημαντικοί παίκτες έχουν τραυματιστεί, όπως τώρα ο Κουκάς, ο Πιτούλης λίγο πριν, οπότε αυτοί που έχουμε μείνει, 8-9 άτομα, θα πρέπει να δώσουμε το 110% ο καθένας μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία», πρόσθεσε ο 24χρονος φόργουορντ του Ψυχικού.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη-θρίλερ επί της Ελευθερούπολης παραμένουν στις πρώτες θέσεις. «Αρχικά είναι σημαντικό ότι έπειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα δείξαμε τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας και πήραμε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Ελευθερούπολη. Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν ύπουλο αγώνα, καθώς αν θεωρήσουμε ότι θα είναι εύκολο κινδυνεύουμε να εκπλαγούμε δυσάρεστα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Ψυχικού και επιβάλλεται να εμφανιστούμε σοβαροί, να διεκδικούμε κάθε μπάλα και να μην αφήσουμε η άμυνά μας να δεχτεί κανέναν εύκολο πόντο», σημείωσε ο 22χρονος φόργουορντ του Μίλωνα, Ηλίας Πετρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κομπόλι – Τσιτσιπάς 0-2: Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στην οκτάδα του Ακαπούλκο

Μπάγερν: Ζιντάν και Τσάμπι Αλόνσο ψηλά στη λίστα για αντι-Τούχελ

Στον Λεβαδειακό ο Γκουστάβο Κόστα