playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΟΚ: Πλήρης συμφωνία με Λουτσέσκου για νέο συμβόλαιο έως το 2027

Κοινοποίηση

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 θα παραμείνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο θα υπογράψει την Παρασκευή (09/02).

Μία εξέλιξη που είχε γίνει γνωστή από τα Χριστούγεννα, όταν είχε υπάρξει κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ύστερα από επικοινωνία του 54χρονου τεχνικού με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στον πάγκο για τη δεύτερη θητεία του από το καλοκαίρι του 2021 και μαζί με την πρώτη θητεία του, από το 2017 μέχρι το 2019, έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στην ιστορία της ομάδας.

Με ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, είναι ήδη ο πιο πετυχημένος προπονητής του συλλόγου. Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός θα διατηρηθεί και στην πρώτη θέση όσον αφορά στον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ισχύουσα συμφωνία απέφερε στον Λουτσέσκου 1.800.000 ευρώ, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ ετησίως, πάντα συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που “καρπώνονται” οι συνεργάτες του.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα των πλέι οφ σε Handball Premier και Α1 Γυναικών

Υπέταξε την Μπαρτσελόνα η Άντβερπ – Γαλαξίας από γκολ στην Πορτογαλία

Η Καρδίτσα Ιαπωνική έσπασε τα κοντέρ της… τρέχοντας