playsports.gr
BASKET LEAGUEEUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαρτζώκας: «Ερευνούμε την αγορά για ψηλό»

Κοινοποίηση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για ψηλό, μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν κάποιον αντικαταστάτη στην αγορά, όπως τόνισε ο προπονητής του στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης (25/1).

Ολυμπιακός: Η άτυχη συγκυρία και τα δεδομένα για τον ψηλό που αναζητά ο Μπαρτζώκας
Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα
Για μεταγραφή ψηλού: «Ο τραυματισμός του Νίκολα απαιτεί εγχείρηση και είναι περίπου δύο μήνες η απουσία του. Επειδή είναι και ο Φαλ έξω, ελπίζουμε για μικρό διάστημα, ερευνούμε την αγορά, μιλάμε με ατζέντηδες αλλά πάντα αυτήν την περίοδο είναι αρκετά δύσκολο γιατί αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι άμεσα σε καλή κατάσταση. Πάντα αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη αυτήν την περίοδο αλλά έχουμε μπει σε αυτήν».

Για την αναμέτρηση: «Δεν είναι τόσο ο αντίπαλος, δεδομένα πάρα πολύ δύσκολος, αλλά να δούμε εμείς πώς είμαστε και τι αναπροσαρμογή πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μείον δύο ψηλούς και είναι αμφίβολος ο Γκος. Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε ανταγωνιστικοί και τι plays πρέπει να παίξουμε αμυντικά και επιθετικά».

Για τις προσαρμογές: «Κάποιοι παίκτες θα παίξουν περισσότερο χρόνο, λίγο παίκτες που θα αλλάξουν θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί όπως πάντα».

Για τη Ρεάλ: «Όπως είπε ο Ματέο, όταν παίζεις 90 παιχνίδια σε έναν χρόνο δε θα είσαι σε επίπεδο τοπ φόρμας συνέχεια. Μοιραία θα κάνεις κάποια κακά παιχνίδια που δε σηματοδοτούν ότι έχεις “κοιλιά”. Το ότι σε πέντε μέρες μπορείς να κάνεις δύο κακά παιχνίδι δε σημαίνει ότι έχεις πράγματα να διορθώσεις ή ότι αν κάνεις δύο καλά παιχνίδια είσαι σούπερ».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βόμβα στην Αγγλία: «Υποβιβασμός για Σίτι αν κριθεί ένοχη για παράβαση του FFP»

Pre League Γυναικών: Αμαζόνες και Μίλωνας για την άνοδο στην Volley League Γυναικών (01/05, 19.00)

Το πρόγραμμα της 22ης SL2 Β