playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Μπήκε και ο Άμραμπατ εν όψει Κηφισιάς, ανεβάζει στροφές ο Σιμάνσκι

Κοινοποίηση

Το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε ο Νόρντιν Άμραμπατ, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει ακόμα έναν παίκτη του, μετά τον Άρολντ Μουκουντί, να δηλώνει παρών για το ματς κόντρα στην Κηφισιά (18/02, 19:00).

Η ΑΕΚ έχει ήδη αφήσει πίσω της το ισόπαλο ματς (1-1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Κυριακής (18/02, 19:00) κόντρα στην Κηφισιά για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε για ακόμα μια μέρα το “οπλοστάσιό’ του να γεμίζει, καθώς μετά την επιστροφή του Άρολντ Μουκουντί στην προπόνηση της Τρίτης (13/02), είδε το πρωί της Τετάρτης (14/02) τον Νόρντιν Άμραμπατ να εντάσσεται σε φουλ ρυθμούς.

Θυμίζουμε ότι ο Μαροκινός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην “OPAP Arena”, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι Δικεφάλων.

Συντηρητικό πρόγραμμα Βίντα, Μάνταλος και Ρότα

Από το ματς με την Κηφισιά θα απουσιάσει ο Ντομαγκόι Βίντα, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του για τη συμπλήρωση καρτών. Ο Κροάτης στόπερ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα σήμερα (14/2), λόγω ενοχλήσεων. Το ίδιο έκαναν τόσο ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Λάζαρος Ρότα. Ειδικά για τον διεθνή δεξιό μπακ, πρέπει να αναφερθεί ότι το τελευταίο διάστημα σφίγγει τα δόντια και δηλώνει σταθερά παρών παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Σιμάνσκι

Πέρα από την επιστροφή του Άμραμπατ, ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα προέκυψαν και από τον Νταμιάν Σιμάνσκι, η αποθεραπεία του οποίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Πολωνός χαφ να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Κηφισικά και να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στο επόμενο ματς με τη Λαμία.

Απών ο Πόνσε

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι ο Έκι Πόνσε απουσιάζεται από τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, λόγω ενός προσωπικού θέματος. Ο Αργεντινός άσος ζήτησε και πήρε σχετική άδεια από το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης και αύριο Πέμπτη (15/2) θα επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: Ο Γιόκιτς ηγήθηκε με ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ και οι Νάγκετς λύγισαν τους Πέισερς

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών

Εύκολη νίκη (11-1) του ΑΝΟ Γλυφάδας i repair στο Ιλίσιο