playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τον πρώτο λόγο οι έδρες στο Λιμπερταδόρες

Κοινοποίηση

Παλεστίνο – Πορτουγκέσα: Η χιλιανή Παλεστίνο έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας εκτός έδρας της Πορτουγκέσα από τη Βενεζουέλα με 2-1. Και με φόρα από τη νίκη αυτή, διέλυσε και την Κομπρελόα με 5-0 για το εγχώριο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε τοπ φόρμα, στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Πορτουγκέσα έδειξε ένα επίπεδο πιο κάτω από την Παλεστίνο, η οποία έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη και στη ρεβάνς. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.50 και έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Μπραγκαντίνο – Αγκίλας: Το φαβορί του ζευγαριού είναι προφανώς η Μπραγκαντίνο από τη Βραζιλία, κόντρα στην Αγκίλας από την Κολομβία. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες ακολούθησαν προσεκτική τακτική και το ματς έληξε χωρίς γκολ (0-0), η Μπραγκαντίνο θέλησε να μην πάρει πολλά ρίσκα, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς. Ο άσος βέβαια βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, μόλις στο 1,35, θα προσπαθήσουμε να τον συνδυάσουμε με το χαμηλό σκοράρισμα.

Η Αγκίλας από το ξεκίνημα της σεζόν δίνει πολύ χαμηλό τέμπο στους αγώνες της και θα παίξει με αρκετούς πίσω από την μπάλα. Έχει 8 Under 2,5 σε 9 ματς όλων των διοργανώσεων, η Μπραγκαντίνο δεν αποκλείεται να επαναπαυθεί ακόμα και στο 1-0 ή στο 2-0. Το συνδυαστικό του άσου με το Under 2,5 πληρώνει το ικανοποιητικό 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλεστίνο – Πορτουγκέσα: 1 (απόδοση 1.50), 00:00
  • Μπραγκαντίνο – Αγκίλας: 1 & Under 2,5 (απόδοση 3.10), 02:30

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κύπελλο ανδρών Βόλει: Την Τετάρτη 12/3 στις 12.30 η κλήρωση των ζευγαριών του final-4

Βατή έξοδος για την Μίλαν

Ντουκουρέ: «Δώσαμε την ψυχή μας και παίξαμε για τη φανέλα»