playsports.gr
BASKET LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αριθμοί: Καρδίτσα Ιαπωνική – ΑΕΚ Betsson

Κοινοποίηση

Ένα από τα τρία παιχνίδια με τα οποία θα ολοκληρωθεί αύριο (27/4, 20:15) η δράση των play out της Stoiximan Basket League, θα γίνει στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης». Η Καρδίτσα Ιαπωνικη θα κλείσει τη σεζόν υποδεχόμενη την ΑΕΚ Betsson που έχει εξασφαλίσει την 7η θέση.

Η Καρδίτσα Ιαπωνική (10η, 9-17) κατάφερε μέσα από τη διαδικασία αυτών των αγώνων να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της στη Stoiximan Basket League, περνώντας από το Λαύριο. Το ρεκόρ 2-2 που έχει στα play out ωστόσο δεν είναι αρκετό για να την κρατήσει στη διεκδίκηση της παρουσίας της στα play off. Έτσι θα κλείσει τη σεζόν στην έδρα της, εκεί όπου έχει καταφέρει να καταγράψει ποσοστό νικών 66,66% (8-4).

Η ΑΕΚ Betsson (7η, 12-14) με τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του ΠΑΟΚ mateco, «κλείδωσε» την 7η θέση των play off και γνωρίζει τον αντίπαλο του σε αυτά και θα είναι ο Ολυμπιακός. Στα play out κατάφερε να κάνει ρεκόρ 3-1, αφού πριν τον ΠΑΟΚ mateco νίκησε το Μαρούσι και το Λαύριο Megabolt εντός έδρας. Μακριά από το γήπεδο της ωστόσο έχει περιοριστεί σε ποσοστό νικών στο 33,33 (4-8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με…δυνατό φίνις, 11-5 η ΑΕΚ τη ΝΕ Πατρών

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ επανέλαβε την περυσινή του επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Volley League Γυναικών (Play Off): Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3