playsports.gr
BASKET LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αριθμοί: Απόλλων Carna – Λαύριο Megabolt

Κοινοποίηση

Στην Πάτρα θα πέσει η αυλαία της σεζόν για τον Απόλλωνα Carna και το Λαύριο Megabolt που θα αναμετρηθούν αύριο (27/4, 20:15, ERTSPORTS 2). Η ομάδα της Πάτρας θα αποχαιρετήσει τη Stoiximan Basket League μετά από τρεις συνεχόμενες σεζόν σε αυτήν, ενώ αυτή της Λαυρεωτικής έχασε τις ελπίδες της για τα play off την περασμένη εβδομάδα.

Ο Απόλλων Carna (12ος, 4-22) έχασε τις τελευταίες ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία μετά την 1η αγωνιστική των play out, ωστόσο κατάφερε να είναι πολύ ανταγωνιστικός στην εξέλιξη των αγώνων. Παρέμεινε ωστόσο χωρίς εκτός έδρας επιτυχία (0-14) και οι τέσσερις που σημείωσε στην έδρα του δεν θα μπορούσαν να αποδειχτούν αρκετές για να τον κρατήσουν στην κατηγορία. Έτσι υποβιβάζεται από τη Stoiximan Basket League για τέταρτη φορά στην ιστορία του μετά από εκείνες του 1999, του 2007 και του 2017.

 

Το Λαύριο Megabolt (11ο, 9-17) μπήκε στα play out από την 8η θέση την οποία ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει μέσα από αυτούς τους αγώνες. Στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια του σημείωσε μία μόνο νίκη επί του ΠΑΟΚ mateco ενώ καθοριστικές ήταν οι εντός έδρας ήττες του από την Καρδίτσα Ιαπωνική και το Μαρούσι. Θα είναι πάντως παρών στη Stoiximan Basket League της επόμενης σεζόν που θα είναι η 9η συνεχόμενη της ομάδας της Λαυρεωτικής σε αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EuroCup: Στους τελικούς η Παρί

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Απόδειξη προόδου της ελληνικής κολύμβησης»

Στίβος: Η Σιντόροβα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη δράση