playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα θέλει όλα και φέτος η Σίτι του Γκουαρδιόλα

Κοινοποίηση

 Μάντσεστερ Σίτι δεν αφήνει καμία διοργάνωση στην τύχη της, το έχει αποδείξει, ο Γκουαρδιόλα τα θέλει όλα και φέτος, υπάρχει το ρόστερ για να υποστηρίξει το όλο εγχείρημα και μάλιστα επιτυχημένα. Στο Champions League ουσιαστικά έχει κλείσει ήδη θέση για τα προημιτελικά, στο πρωτάθλημα παρακολουθεί την Λίβερπουλ από το -1, είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος και να πιάσει κορυφή.

Στο σημερινό τεστ στο Λούτον για το FA Cup προφανώς θα υπάρξει… λίφτινγκ στην ενδεκάδα, ακολουθεί την Κυριακή με το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με την Γιουνάιτεντ, αλλά όπως σημειώσαμε και παραπάνω, η Σίτι έχει σπουδαίες λύσεις και δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός σε βασικούς και αναπληρωματικούς.

Άνετη η Μπόρνμουθ, με το μυαλό στο πρωτάθλημα η Λέστερ

Η Μπόρνμουθ μπορεί να μην έχει μπει δυνατά στο 2024, ίσως να παίζει ρόλο και η καλή μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, από την άλλη στο Κύπελλο, έχει την ευκαιρία να προχωρήσει μέχρι τα προημιτελικά, υποδέχεται την Λέστερ, η οποία πρωταγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ και λογικά θα επιστρέψει στην Premier League. Οι “αλεπούδες” δεν είναι ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις, αλλά

οι δύο τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα, μείωσαν την απόσταση από την 3η θέση στους 6 βαθμούς, συνεπώς το μεγάλο βάρος πέφτει εκεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λούτον δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στην Premier League, θα την κάνει την προσπάθεια και στο FA Cup γνωρίζοντας πως είναι μεγάλο αουτσάιντερ. Η Σίτι εύκολα, δύσκολα θα πάρει το… εισιτήριο για τους “8”, δεν αποκλείω να δούμε ανοιχτό ματς.

Η Μπόρνμουθ δεν είναι ομάδα που θα παίξει κλειστά, ο Ιραόλα δεν υποτιμάει το Κύπελλο και παρουσιάζει ανταγωνιστική ενδεκάδα, η Λέστερ και αλλαγές να κάνει, έχει βάθος στον πάγκο κι ας παίζει μια κατηγορία πιο κάτω. Φαβορί τα “κεράσια”, οι φιλοξενούμενοι θα την δώσουν τη μάχη, θα σκοράρουν, αλλά μέχρι εκεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Λέστερ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 21:30
  • Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.88), 22:00

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μαλσά της Βαγιαδολίδ»

Τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ

Σασουόλο: Τέλος ο Ντιονίσι από τον πάγκο