playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανοιχτό ματς στο Anfield, σε κρίση η Ατλέτικο Νασιονάλ

Κοινοποίηση

Την 6η νίκη της στα τελευταία εφτά ματς βρήκε η Λίβερπουλ με το 4-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ και συνεχίζει στην κορυφή, παρά τις πολλές απουσίες που κουβαλά. Ισοπεδωτική και φέτος στο Anfield με ρεκόρ 10-2-0, ακολουθεί για εκείνη ο τελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι την Κυριακή.

Με μαχητικό προφίλ η Λούτον, που σκοράρει για 12 σερί ματς, ενώ 9/14 ήττες της συνολικά ήρθαν στο γκολ. Σύνολο που τολμάει και στον δρόμο με έξι σερί ματς με γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αξίζει να αναφερθεί πως στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στην έδρα αυτή από το 1990 και ύστερα, έχει σκοράρει 2/4 φορές. Έχει ενδιαφέρον το κόμπο του άσου με Goal/Goal, με απουσίες και τον τελικό του Λιγκ Καπ στο μυαλό η Λίβερπουλ, με άγνοια κινδύνου και σκληροτράχηλο προφίλ η Λούτον. Στο 2.40 το κόμπο.

Πάμε και στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και το Νάσιοναλ Ασουνσιόν – Ατλέτικο Νασιονάλ. Πήρε τα πάνω της η ομάδα από την Παραγουάη, η σεζόν ξεκίνησε στραβά, όμως η πρόκριση επί της Άουκας (0-1, 3-0) στον προηγούμενο γύρο έχει αλλάξει τα δεδομένα. Ήρθε και μια επιτυχία εντός συνόρων με το 2-1 επί της Τρινιντένσε, επομένως το κλίμα της είναι βελτιωμένο.

Με προβλήματα αντιθέτως η Ατλέτικο Νασιονάλ, μεγαθήριο για τα δεδομένα της Κολομβίας, αλλά και της ηπείρου γενικότερα. Με ρεκόρ 2-2-3 στο Απερτούρα δεν θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα και υπάρχει πίεση στον τεχνικό Μποντμέρ, ο οποίος καλείται να βρει άμεσα κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει ενδιαφέρον στο αμφίσκορο εδώ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 3/4 G/G φέτος στην έδρα τους, ενώ στο Λιμπερταδόρες γενικότερα σκοράρουν στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια τους. Τελευταία φορά που δεν βρήκαν σκορ στην έδρα τους ήταν το 2010. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σπάνια μένουν στο μηδέν (έχουν σκοράρει σε 5/7 επίσημα), ακόμα και φέτος που δεν είναι στα καλυτερά τους. Μια χαρά το G/G στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Λούτον: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.40), 21:30
  • Νάσιοναλ Ασουνσιόν – Ατλέτικο Νασιονάλ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 02:30

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4: Πάρτι και χωρίς Σαλάχ!

Δόξα Λευκάδας-Μεγαρίδα: Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον

Ανακοινώθηκε από τη Γαλατασαράι ο Πρέπελιτς