playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δόξα Λευκάδας-Μεγαρίδα: Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον

Κοινοποίηση

Η Δόξα Λευκάδας αναμετράται με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας το Σάββατο στις 17:00 για την 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην έδρα του Παπάγου έμειναν εκτός οκτάδας και θέλουν να επιστρέψουν εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους όπου έχουν επτά νίκες σε έντεκα ματς. «Ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες οι οποίοι έρχονται από μια πολύ καλή νίκη και έχουν καλή ψυχολογία τα τελευταία παιχνίδια. Δουλεύουμε καθημερινά προσέχοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για να πάρουμε το ροζ φύλλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.Σημαντική γιά εμάς η παρουσία του κόσμου μας,που τόσο μας βοηθάει με την παρουσία του», υπογράμμισε ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, Διονύσης Σκουλίδας.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες που τους έχουν φέρει στη δεύτερη θέση και θέλουν το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από τα Μέγαρα. «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει ένα πλάνο από το προπονητικό σταφ, το οποίο και δουλεύουμε σκληρά και πιστά όλη την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα το προηγούμενο παιχνίδι σβήνει από το μυαλό μας. Είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε ηττηθεί. Η Δόξα είναι η μόνη ομάδα που έχει περάσει από τα Μέγαρα. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε  λοιπόν είναι να μείνουμε στο πλάνο και να παίξουμε το μπάσκετ που παίζουμε και ευχαριστιόμαστε το τελευταίο διάστημα», τόνισε ο Δημήτρης Μαλούκος. «Όταν κερδίζεις και βρίσκεσαι ψηλά στην βαθμολογία υπάρχει μια ικανοποίηση για την δουλειά που γίνεται στο γήπεδο αλλά και ένα άγχος για τις προσδοκίες που δημιουργούνται για την διατήρηση σε αυτή την θέση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και μακάρι στο τέλος του να μας βρει στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα», πρόσθεσε ο 36χρονος σέντερ της ΝΕΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπαρτζώκας: «Παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα»

Super League 2: Δωρεάν είσοδο οι κάτοχοι διαρκείας στο ΑΕΚ Β – ΑΕΛ

Formula 1: Αυτή είναι η πίστα που θα φιλοξενήσει το GP Ιαπωνίας