playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακός: Με Ελ Κααμπί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μαρόκου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. Ο έμπειρος σέντερ φορ αναμένεται την Πέμπτη (1/2) στην Αθήνα, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” την Κυριακή (4/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Το Μαρόκο, που αρχικά ήταν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, αποκλείστηκε στην φάση των «16» καθώς ηττήθηκε 2-0 από τη Νότια Αφρική την Τρίτη το βράδυ (30/1) και έτσι ο Ελ Κααμπί επιστρέφει νωρίτερα στην χώρα μας. Ο 30χρονος επιθετικός απουσίασε πάνω από ένα μήνα από το Ρέντη, αφού ταξίδεψε στην πατρίδα του στα τέλη Δεκεμβρίου και ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα στις 2 Ιανουαρίου.

Ο Αφρικανός στράικερ αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Ζάμπια και ως αλλαγή στα ματς με την Τανζανία, το Κονγκό και τη Νότια Αφρική και ο Καρβαλιάλ τον περιμένει στο Ρέντη για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διαθέσιμους τον Ναβάρο και τον Γιόβετιτς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι ακόμη η παρουσία στην αποστολή του τραυματία Ελ Αραμπί.

Ο Ελ Κααμπί έχει 25 συμμετοχές και 12 γκολ με τον Ολυμπιακό στην περίοδο, ήταν και παραμένει πρώτος σκόρερ της πειραϊκής ομάδας και αποτελεί την βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Με τον Ναβάρο να παίρνει την σκυτάλη μόλις ο Μαροκινός ταξίδεψε στην πατρίδα του.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Basket League: Ήταν… Grant ο Παναθηναϊκός AKTOR στην έδρα του ΠΑΟΚ mateco

Στο Feeder του Λιβάνου από σήμερα (19/03) ο Σγουρόπουλος

Πανελλήνιο Νεανίδων, Final 8 – Το πανόραμα των αγώνων