playsports.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμός στο Περιστέρι και ταμείο στη βραδιά των προημιτελικών!

Κοινοποίηση

Το βράδυ της Τετάρτης (31/1) θα έχει συμπληρωθεί το «παζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά την ήττα στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 στο Περιστέρι αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο (19:00). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μετά τη μεγάλη νίκη τους στη Λεωφόρο και το «τριφύλλι» πρέπει να αντιδράσει με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο για να αποφύγει τον αποκλεισμό. Είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες του ΦατίχΤερίμ θα μπουν στο γήπεδο με ορμή για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και, παρά τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κάτι που συνοδεύεται με απόδοση 1.70.

Μεγάλο ματς στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ (17:00) και θέλει να διατηρήσει το μεγάλο προβάδισμα που πήρε μετά τη νίκη του με 2-1 στην Κρήτη. Οι δύο ομάδες έχουν εστιάσει στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά η παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία και έτσι αναμένεται μάχη για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι, όμως η ομάδα του Πέπε Μελ διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία μεσοεπιθετικά για να κυνηγήσει το διπλό. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και το κίνητρο, η ποδοσφαιρική λογική οδηγεί προς το G/G, που βρίσκεται σε απόδοση 1.95.

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (21:00). Ο «δικέφαλος», που απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής στη SuperLeague μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 2-1, κέρδισε στο πρώτο ματς με 4-0 και το ματς αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για rotation και ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Πανσερραϊκό.Η «χαλαρή» εικόνα στις άμυνες μπορεί να οδηγήσει στο G/G, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combobets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ο Καρέλης με buzzer beater στο 90+4′ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Αγρινιώτες

Καβαλίερς – Νετς 111-102: Με Παριζιάνικο αέρα και 45άρη Μίτσελ

Η Σάκκαρη έπεσε στο Νο11 στη WTA Rankings