playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπό την αιγίδα της ΕΠΟ το Deaf Champions League 2024

Κοινοποίηση

Υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και την οργανωτική φροντίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών (Π.ΟΚ.) άρχισαν οι αγώνες του «Deaf Champions League 2024».

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024» διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης. Στο «Deaf Champions League 2024» θα συμμετάσχουν έντεκα (11) ποδοσφαιρικές ομάδες Κωφών από όλη την Ευρώπη εκ των οποίων οι 3 είναι ελληνικές: ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ), ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης «Μίνωας» (ΑΣΚΚ-Μίνωας) και ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» (ΠΑΟΚΜ).

Οι αγώνες στη φάση των ομίλων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 22 έως την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρες 8:30 – 16:30 και την Παρασκευή 26 Απριλίου θα διεξαχθεί η φάση των 8, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βάρης και Βούλας, ενώ το Σάββατο 27 Απριλίου θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, στο γήπεδο της Βουλιαγμένης στις 14:00.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΠΟ και συνδέεται άρρηκτα με το πρόγραμμα FootbALL της UEFA, το οποίο στοχεύει να αξιοποιήσει το ποδόσφαιρο ως καταλύτη για την προώθηση της θετικής αλλαγής στην κοινωνία. Γιατί η διαφορετικότητα δεν εμποδίζει την ένταξη κανενός στο άθλημα.

Στο ποδόσφαιρο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, σεβαστοί και πολύτιμοι #FootbALL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Χεσούς Χιμένεθ

Επίσκεψη του Μπαλτάκου στον Άρειο Πάγο

Ευρωπαϊκό Παίδων: Το πρόγραμμα των αγώνων