playsports.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΙΒΟΣ

Στο Ντουμπάι η εκκίνηση της χρονιάς για τους Νυφαντόπουλο και Καριοφύλλη

Κοινοποίηση

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο κορυφαίος Έλληνας σπρίντερ των τελευταίων ετών, θα δώσει το παρών στο μίτινγκ του Ντουμπάι την Παρασκευή (3/5).

Ο έμπειρος αθλητής θα διεκδικήσει από νωρίς στη σεζόν να κάνει μια κούρσα ανάλογη των δυνατοτήτων του, στο πλαίσιο της προετοιμασία του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο έμπειρος σπρίντερ έκανε ένα πέρασμα από τους διασυλλογικούς αγώνες της Κρήτης, όπου σαν σε προπόνηση τερμάτισε σε 10.60 στο Ντουμπάι θα κυνηγήσει μια δυνατή κούρσα. Ο αθλητής θα τρέξει σκυτάλη στα Δρόμεια και έπειτα θα δώσει το παρών στο μίτινγκ, που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ στις 19 Μάϊου. Στο πρόγραμμα του αθλητή είναι να αγωνιστεί και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σμύρνης, στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο 33χρονος τον χειμώνα βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 60 μ. με 6.68, ενώ το ατομικό του ρεκόρ στα 100 μ. είναι 10.28 από το 2022. Ο αθλητής στοχεύει σε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης τόσο στα 100 μ. όσο και με τη σκυτάλη 4Χ100 μέτρα.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής περιόδου, αφού κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση των 200 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και έφτασε το ατομικό του ρεκόρ στα 20.70. Ο αθλητής του Θύμου Βέργου θα ανοίξει τη χρονιά στο Ντουμπάι, μετά το προπονητικό πέρασμα την περασμένη εβδομάδα στους διασυλλογικούς αγώνες. Ο αθλητής στοχεύει σε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι θα αγωνιστούν και οι Σπανουδάκη και Πολίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιουνούς Οτσάλ: «Δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση»

National League 1: Το πρόγραμμα της Δ’ Φάσης των play off (1ος Όμιλος)

“Χρυσός” ο Κουρουγκλίεβ στο γαλλικό Grand Prix