playsports.gr
MOTO GPΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ντοκιμαντέρ για τον «τελευταίο χορό» του Μάρκεθ με τη Honda δεν πρέπει να το χάσεις

Κοινοποίηση

Το Grand Prix της Βαλένθια ήταν φορτισμένο συναισθηματικά για τον Μαρκ Μάρκεθ και τους ανθρώπους της Repsol Honda. Η απόφαση του Ισπανού αναβάτη να αγωνιστεί το 2024 με την Gresini Ducati πάγωσε το στρατόπεδο του HRC το οποίο δεν κατάφερε να πείσει τον σημαντικότερο αναβάτη της τελευταίας δεκαετίας να μείνει μαζί τους για να βρεθούν μαζί ξανά στην κορυφή.

Η Repsol Honda αποχαιρέτησε λοιπόν τον Μάρκεθ στη Βαλένθια έπειτα από 11 χρόνια γεμάτα ρεκόρ και επιτυχίες και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο δημιουργώντας ένα συγκινητικό βίντεο από το αγωνιστικό τριήμερο της Βαλένθια. Ο Μάρκεθ ξεπέρασε τον εαυτό για μια τελευταία φορά και κατάφερε στον Αγώνα Sprint να τερματίσει στο βάθρο χαρίζοντας χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.Unmute

Repsol Honda

Αργότερα, ο Μάρκεθ με δάκρυα στα μάτια πανηγύρισε αυτό το τελευταίο βάθρο και αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του. Το mini ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Honda αποτυπώνει ακριβώς αυτά τα συναισθήματα όλων των ανθρώπων της Repsol Honda και την ευγνωμοσύνη του Ισπανού αναβάτη για όλα όσα του πρόσφεραν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Renault

Πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Μάρκεθ ξεκινάει με την Ducati. Ήδη από τις δοκιμές της Βαλένθια ο Ισπανός φάνηκε να βολεύεται καλά στην ιταλική μοτοσικλέτα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για επιτυχίες το 2024. Δείτε ντοκιμαντέρ της Repsol Honda για την τελευταία φορά που ο Μαρκ Μάρκεθ φόρεσε τα χρώματα της κορυφαίας ομάδας στο MotoGP.

Το μίνι ντοκιμαντέρ της Repsol Honda.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου Α2 Γυναικών: Αποτελέσματα 1ου και 2ου Ομίλου

Basket League Game of the week: Ολυμπιακός – Άρης Midea

Γουεμπανιαμά: «Μου αρέσει να με απειλούν ότι θα πάω στην G-League εάν δεν παίζω καλά»