playsports.gr
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπανικολάου: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας»

Κοινοποίηση

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας», απάντησε ο Κώστας Παπανικολάου σε ερώτηση για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για πρόκριση και τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σαφώς η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα πως παίζει στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της. Όμως, είπα και μετά το τελευταίο ματς της σειράς, πως αν εμείς παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και δυναμικοί όπως στο προηγούμενο ματς ή όπως έχουμε κάνει στον β’ γύρο σε πολλές έδρες, έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη».

«Σαφέστατα δεν θα είναι ένας αγώνας όπως οι προηγούμενοι», συνέχισε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και εξήγησε: «Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν σκληρά. Θα είναι κλειστό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα είναι εκείνες που θα κρίνουν τον νικητή».

Μετά από ερώτηση εάν οι «Μπλαουγκράνα» έχουν πίεση δεδομένης της σπουδαιότητας της αναμέτρησης, ο Παπανικολάου σχολίασε: «Το πλεονέκτημα που έχει η ομάδα που παίζει εντός έδρας πολλές φορές δημιουργεί μια παραπάνω πίεση και ένα πρέπει παραπάνω επειδή παίζεις στο γήπεδό σου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί η Μπαρτσελόνα. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μεγαλώσουμε τις πιθανότητές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Α1 Γυναικών: ΚΥΑΝΑ MVP η Σαρηγιαννίδου

Αντίστροφη μέτρηση για το final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στην Λάρισα

NBA: Οι – χωρίς Βεζένκοβ – Κινγκς υποτάχθηκαν στον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και τους Θάντερ με 127-113