playsports.gr
ΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημητρίου: «Το να βρεθεί η Α.Ε. Καρύστου στη National League 2 είναι ένα όνειρο δεκαετίας»

Κοινοποίηση

Ο προπονητής του Α.Ε. Καρύστου (Α’ ΕΣΚΑΣΕ), Κώστας Δημητρίου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

Για την πορεία της ομάδας φέτος: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε στη 2η θέση της βαθμολογίας και επειδή στην ΕΣΚΑΣΕ μεταφέρουμε τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου είμαστε 2-1 με τον Σύλλα Αιδηψού και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας λόγω της διαφοράς των νικών μεταξύ μας. Έγινε ο πρώτος αγώνας στην Κάρυστο με νίκη της ομάδας, άρα είμαστε 2-1 μπροστά, μας λείπει μια νίκη. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε, να πάμε το σωματείο για πρώτη φορά σε έναν μεγάλο τελικό. Το να βρεθεί η Κάρυστος στη National League 2 είναι ένα όνειρο δεκαετίας, από τότε που ξεκινήσαμε την ομάδα».

Για την ομάδα: «Μέσα από το ΑΕ Καρύστου ξεκίνησαν οι επιτυχίες, ξεκολλήσαμε από το Γ’ τοπικό που ήταν οποιαδήποτε ομάδες έπαιζαν. Έγινε τεράστια προσπάθεια με αρκετή βοήθεια. Το σημαντικότερο είναι όχι μόνο οι φίλαθλοι που θα μας στηρίξουν, αλλά η οικονομική βοήθεια. Πέρυσι ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Εύβοιας, φέτος μαζί με τον Σύλλα Αιδηψού είμαστε 2η και 3η θέση, που το θεωρώ μια μεγάλη επιτυχία της Εύβοιας».

Για τη «δίψα» των παιδιών της περιοχής: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές έχουν περισσότερη θέληση, όρεξη, “δίψα” να βγουν πιο έξω απ’ ό,τι έχει ένα παιδί που βρίσκεται σε μια μεγαλύτερη πόλη, σε ένα μεγαλύτερο προάστιο. Έχουν τόση “δίψα” που είναι πιο εύκολο να βοηθηθούν παιδιά από την επαρχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιτούδης: “Ο Παναθηναϊκός είναι χτισμένος για να είναι μία ομάδα Final Four”

Πολίτης: «Έχουμε καταφέρει όλα τα χρόνια η ομάδα να είναι ενωμένη»

Σταύρος Ελληνιάδης και Κώστας Παταβούκας στο EOK WebRadio