playsports.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΕΝΝΙΣ

Σαφιούλιν – Τσιτσιπάς 0-2: Στο ρελαντί ο Στέφανος, προκρίθηκε στους 16 του τουρνουά του Ακαπούλκο

Κοινοποίηση

Εξαιρετικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12), έπαιξε όσο χρειαζόταν και λύγισε με 2-0 (6-3, 6-4) τον Ρόμαν Σαφιούλιν (Νο38), κερδίζοντας την πρόκρισή του στους 16 του τουρνουά του Ακαπούλκο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 12) θέλει να επανέλθει στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης και το δείχνει έμπρακτα. Τελευταία απόδειξη για αυτό ήρθε στο τουρνουά του Ακαπούλκο, όπου επικράτησε εύκολα με 2-0 (6-3, 6-4) του Ρόμαν Σαφιούλιν (Νο38) και προκρίθηκε στην φάση των 16, όπου θα βρει απέναντί του τον Φλάβιο Κομπόλι (Νο69).

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, έκανε από ένα break σε κάθε σετ. Αν μάλιστα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά, τότε θα επανέλθει στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παράλληλα, ο Στέφανος σημείωσε 5 άσους στο παιχνίδι, κάτι που έχει την δική του ξεχωριστή βαρύτητα. Ο λόγος είναι πως έχει δηλώσει ότι θα δίνει 1.000 δολάρια στους πληγέντες από τον σεισμό του Ακαπούλκο για κάθε άσο του, κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη δωρίσει 5.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τα οκτώ ζευγάρια των playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League, από τα οποία θα αναδειχθεί ο αντίπαλός του.

Ολυμπιακός: Sold Out ο αγώνας με την Βίρτους

Πανιώνιος-Παπάγου: Για το προβάδισμα