playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανιώνιος-Παπάγου: Για το προβάδισμα

Κοινοποίηση

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παπάγου στο «Κροίσος Πέρσης» την Πέμπτη στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, που θα κριθεί στις τρεις νίκες και αρχίζει από 1-1, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. H αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο πρώτοι με 22-8 και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας, όπου φέτος είχαν 14 νίκες σε 15 αγώνες. «Αρχίζει η διαδικασία των PlayOffs με το σκορ στις νίκες να είναι στο 1-1 και με εμάς να έχουμε μεν το πλεονέκτημα της έδρας αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων μας λόγω της ποινής που μας έχει επιβληθεί. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την απαιτητική σειρά των αγώνων, απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήδη τρεις φορές και όλες οι αναμετρήσεις ήταν ενδιαφέρουσες. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στο Final 4 ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στο βασικό μας στόχο», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ του Πανιωνίου, Χρήστος Σκάνδαλος.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τις δύο σημαντικές νίκες που πήραν στα play in απέναντι στη Μύκονο εντός και τη Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας, είχαν ρεκόρ 3-12 μακριά από το «Σαλούν» στην κανονική περίοδο. «Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι ένας αντίπαλος που αξίζει τον σεβασμό κι αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους. Στην κανονική περίοδο είχαμε από μία νίκη, οπότε πρέπει να έχουμε αυτό κατά νου για να είμαστε ανταγωνιστικοί», σημείωσε ο 23χρονος φόργουορντ του Παπάγου, Ζάιον Γκρίφιν.

Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στην έδρα του Παπάγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παγκόσμιο Προολυμπιακό διπλού μικτού: Στη δεύτερη ευκαιρία Σταματούρος/Παπαδημητρίου

Ο 400άρης Δεληζήσης έτοιμος για το αντίο

NBA: Οι – χωρίς Βεζένκοβ – Κινγκς υποτάχθηκαν στον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και τους Θάντερ με 127-113