playsports.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα Goal/Goal με απόδοση 6.30

Κοινοποίηση

Ρεβάνς για τη φάση των 16 του Champions League, με την Μπάγερν να φιλοξενεί τη Λάτσιο. Η Μπάγερν εδώ παίζει όλη τη χρονιά της, αφού δεν της έχει απομείνει και κάτι άλλο να διεκδικήσει. Ακόμη και σε αυτή την τραγική κατάσταση, οι Βαυαροί δεν γίνεται να τρομάξουν από μία ομάδα που είναι 9η αυτή τη στιγμή στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πάμε με το goal/goal και στη λογική του ότι η άμυνα της Μπάγερν είναι προβληματική και δέχεται γκολ επτά σερί ματς. Στο 2.00 είναι μια χαρά επιλογή.

Στο άλλο ματς του Champions League, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Για ένα ημίχρονο ήταν αξιόμαχη στο Παρίσι η Σοσιεδάδ (είχε και δοκάρι). Θα το παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, χωρίς να είναι εύκολο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Με τη βοήθεια και του κόσμου, θα πιέσει, θα φτιάξει φάσεις και μπορεί να βρει γκολ. Από την άλλη, όμως δύσκολα να κρατήσει το μηδέν απέναντι στον Εμπαπέ και την παρέα του. Το goal/goal στο 1.75 φαντάζει μια καλή επιλογή.


Φουλ δράση στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και στεκόμαστε στο Μπλάκμπερν – Μίλγουολ. Καταβεβλημένη από την κυπελλική περιπέτεια που είχε προηγηθεί, 2-1 στο Σουόνσι η Μπλάκμπερν, πλέον και επίσημα μπλεγμένη στον κακό χαμό της ουράς. Δεύτερη νίκη στα ισάριθμα πρώτα του Χάρις για τη Μίλγουολ, πολύτιμο 1-0 με τη Γουότφορντ. Στο μήνα του μέλιτος με τον Χάρις η Μίλγουολ, με δυο καλές νίκες ψυχολογίας, υπερέχει σε μομέντουμ τουλάχιστον, αλλά η Μπλάκμπερν είναι αναγκασμένη να πάρει κάτι καλό. Πάμε με το αμφίσκορο στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Λάτσιο: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 22:00
  • Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
  • Μπλάκμπερν – Μίλγουολ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρά-Κολύμβηση: Δύο αργυρά  μετάλλια για Μιχαλεντζάκη και Σταματοπούλου στη Μαδέιρα

«Τεράστια τιμή, αναγνώριση και δικαίωση»

Άνοιξε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ