playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ερμής Σχηματαρίου-Ψυχικό: Ματς με ενδιαφέρον για ξεκίνημα

Κοινοποίηση

Η 23η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει το Σάββατο στις 16:00 με την αναμέτρηση του Ερμή Σχηματαρίου με το Ψυχικό, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

Οι γηπεδούχοι μετά την οριακή ήττα τους στην Ελευθερούπολη θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους, όπου φέτος μετρούν εννιά νίκες σε έντεκα παιχνίδια. «Προερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα στην Ελευθερούπολη όπου χάσαμε στο νήμα. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο απέναντι στο Ψυχικό. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική θέση της κατά την άποψη μου. Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, ξεκινώντας από τη σκληρή μας άμυνα, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να επιβληθούμε και για τα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Θα είναι ένα ενδιαφέρον και δύσκολο ματς, γι’ αυτό καλούμε όλο τον κόσμο της περιοχής να δώσει βροντερό παρών και να μας βοηθήσει να πάρουμε ακόμη μία νίκη», δήλωσε ο 30χρονος φόργουορντ του Ερμή Σχηματαρίου, Δημήτρης Γράβας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύτιμη νίκη επί του Πανερυθραϊκού αλλά χρειάζονται το τρίτο ροζ φύλλο εκτός έδρας για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, όμως προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση και πρέπει να διατηρήσουμε το κίνητρο μας. Θα πρέπει να επικεντρώσουμε στους παίκτες-“κλειδιά” των αντιπάλων μας και να προσαρμόσουμε ανάλογα την άμυνα μας επάνω τους. Πρέπει να μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και όπως λέω να το διασκεδάσουμε. Πολλές φορές αρκετοί από εμάς αγχωνόμαστε για την ήττα που μπορεί να έρθει και δεν απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Νομίζω πως αν παρουσιαστούμε έτοιμοι και παίξουμε μαζί καλά τότε θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», ανέφερε ο 24χρονος γκαρντ του Ψυχικού, Αϊζάια Μπερκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγχώθηκαν αλλά προκρίθηκαν Αλκαράθ, Ζβέρεφ και Ρουντ

Οι αριθμοί της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Το υποσχέθηκε και το έκανε ο Μίλων νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό