playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόροιβος Αμαλιάδας-Μίλων: Φινάλε η… παράταση;

Κοινοποίηση

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας φιλοξενεί τον Μίλωνα το Σάββατο στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα τους την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, που τους έφερε στο 0-3. «Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με τον Μίλωνα δεν καταφέραμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε και μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια δίκαιη ήττα. Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στην  νίκη γνωρίζοντας ότι απέναντι μας βρίσκεται μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε ο κόσμος της ομάδας μας να είναι δίπλα μας όπως ήταν όλη την χρονιά», τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ του Κοροίβου, Αντώνης Καραγεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο και να πάρουν την τέταρτη νίκη που θα τους φέρει στο Final 4. «Απέχουμε μόλις μία νίκη από την είσοδο μας στο Final 4. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι γιατί ανήκει ήδη στο παρελθόν. Θέλουμε να βγάλουμε τον ίδιο δυναμισμό και αποφασιστικότητα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε στο Final 4 και θα το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο 31χρονος γκαρντ του Μίλωνα, Φώτης Ζούμπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βράβευση Γιώργου Μασούρα-Stoiximan Best Goal 18ης αγωνιστικής

Eκτός έδρας νίκη για την Καρδίτσα

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εντεκάδα των ερυθρόλευκων