playsports.gr
BASKET LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός AKTOR: Δηλώθηκε ο Ερνανγκόμεθ αντί του Γκάι στην Stoiximan Basket League

Κοινοποίηση

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δηλώθηκε ξανά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR στην Stoiximan Basket League. Ο Ισπανός φόργουορντ – που εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δάκτυλο (κάταγμα) – πήρε την θέση του Κάιλ Γκάι.

Ο Ισπανός φόργουορντ είχε προλάβει να αγωνιστεί σε 4 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πριν τραυματιστεί και αντικατασταθεί από τον Κέντρικ Ναν. Σε αυτό το διάστημα είχε 10.5 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής. Ο Γκάι από την πλευρά του – ο οποίος εξακολουθεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague – πήρε χρόνο σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και είχε 6.8 πόντους και 2.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Μετά από αυτή την αλλαγή, η 7αδα των ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του (σε κάθε ματς έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν 6 παίκτες) αποτελείται από τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

ΠΗΓΗ: Sport24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέθανε ο Αντρέας Μπρέμε

Φιλανθρωπικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος

Οι Μπακς τσεκάρουν τον Τάιμπουλ για να βελτιώσουν την άμυνά τους