playsports.gr
CHAMPIONS LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-1: Εκμεταλλεύτηκαν τα “δώρα” των Γερμανών οι “ροχιμπλάνκος”

Κοινοποίηση

Το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Champions League έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης που εκμεταλλεύτηκε δύο από τα πολλά δώρα που έκανε η Ντόρτμουντ, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα για την ρεβάνς.

Το παιχνίδι άρχισε με την Ατλέτικο να βρίσκει γκολ νωρίς μετά από μπέρδεμα που υπήρξε στην άμυνα της Ντόρτμουντ μεταξύ του Κόμπελ και του Μάατσεν, ο Ντε Πολ έκλεψε την μπάλα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 32΄ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από νέο λάθος της άμυνας των “Βεστφαλών“, και συγκεκριμένα του Ματς Χούμελς, έκλεψαν την μπάλα με τον Μοράτα ο οποίος πάσαρε στον Γκριεζμάν και αυτός με την δική του σειρά έσκαψε την μπάλα για τον Λίνο που έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι “ροχιμπλάνκος” έχασαν μέτρα στο γήπεδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν πίεση και να δεχθούν το γκολ στο 81΄μετά το εξαιρετικό τελείωμα του Αλέ. Στην συνέχεια η Ντόρτμουντ είχε δύο δοκάρια με τον Μπάινο-Γκίτενς (87΄) και τον Μπραντ (95΄) χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει ή ακόμα και να γυρίσει το παιχνίδι.

Το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έχει πάρει η “Ατλέτι” και μένει να δούμε την αντίδραση των Γερμανών.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένεζ, Βίτσελ (Σάβιτς 90′), Αθπιλικουέτα, Μολίνα, Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (Κορέα 80′), Λίνο (Ρικέλμε 90′), Μοράτα (Μοράτα 64′), Γκριεζμάν

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Κόμπελ, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Ριέρσον, Μάατσεν, Τσαν (Οζτσάν 84′), Ζάμπιτσερ (Ρόις 84′), Σάντσο, Ενμέτσα (Μπράντ 46′), Αντεγέμι (Ζιτέν 73′), Φούλκρουκ (Άλε 60′).

Δημήτρης Μπαλαδήμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου, σώθηκε ο Πανερυθραϊκός

Η Μαρτίνα Σάμανταν ΚΥΑΝΑ MVP του τρίτου τελικού της Volley League Γυναικών

Αριθμοί: Άρης Midea – Κολοσσός H Hotels Collection