playsports.gr
BASKET LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αριθμοί: Άρης Midea – Κολοσσός H Hotels Collection

Κοινοποίηση

Στο Nick Galis Hall θα πέσει σήμερα (20/4, 17:15, ΕΡΤ3) η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Top 6 της Stoiximan Basket League. Ο Άρης Midea θα υποδεχτεί τον Κολοσσό H Hotels Collection.

Μετά τις ήττες που γνώρισε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και στο «Δ.Τόφαλος» από τον Προμηθέα, ο Άρης Midea σημείωσε την πρώτη νίκη του για το Top 6 την περασμένη εβδομάδα, φεύγοντας με το διπλό από το Περιστέρι. Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στο γήπεδο τους για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου κόντρα στο Λαύριο Megabolt. Έχουν πλέον ρεκόρ 7-4 ως γηπεδούχοι, δεχόμενοι κατά μέσο όρο 71 πόντους, σχεδόν 10 λιγότερους από εκείνους που δέχονται μακριά από το Nick Galis Hall (80,64).

 

Ο Κολοσσός H Hotels Collection μπήκε στο Top 6 με τρεις ήττες από το Περιστέρι bwin εκτός, τον Παναθηναϊκό AKTOR εντός και τον Προμηθέα εκτός έδρας. Μακριά από τη Ρόδο έχει φτάσει τις 11 συνεχόμενες ήττες, έχοντας περιοριστεί στο διπλό επί του Απόλλωνα Carna στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η επιθετική παραγωγικότητα των «θαλασσί» μειώνεται κατά 10,3 πόντους όταν αγωνίζεται εκτός έδρας αφού σημειώνουν 76,61 πόντους έναντι των 86,91 που έχουν στο γήπεδο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4-0 τη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ Β

Κάνααν: “Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς”

Ο Γιουλ τρόλαρε τους συμπαίκτες του πριν από το παιχνίδι με τη Μπασκόνια: “Παρακαλώ να μη διαρκέσει το ματς πάλι 60 λεπτά”