playsports.gr
CHAMPIONS LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3: Άλωσαν το Παρίσι οι “Μπλαουγκράνα”

Κοινοποίηση

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο “Παρκ Ντε Πρενς” η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το παιχνίδι νικώντας 2-3 και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συνεχίστηκε η ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League με την Μπαρτσελόνα να νικάει την Παρί κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα για τον επαναληπτικό στην έδρα της.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά δημιουργώντας ευκαιρίες και τους “Μπλαουγκράνα” να ανοίγουν το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Ραφίνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας έγινε ροντέο με την Παρί να μπαίνει δυναμικά και να τον φέρνει “τούμπα” χάρη στα γκολ του Ντεμπελέ (48΄) και του Βιτίνια (50΄) αλλά φυσικά το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί.

Η είσοδος του Πέδρι στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Σέρτζι Ρομπέρτο έδωσε άλλη ποιότητα στο κέντρο της Μπαρτσελόνα και με μια εκπληκτική μπαλιά του 21χρονου στον Ραφίνια οι καταλανοί ισοφάρισαν σε 2-2.

Την υπογραφή για την ανατροπή της “Μπάρτσα” έβαλε ο Κρίστενσεν που εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Γκουντογκάν σημειώνοντας έτσι το 3-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Μετά την νίκη της η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς ο επαναληπτικός γίνεται στην έδρα της και η Παρί θα έχει δύσκολο έργο.

Παρί: Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλδο, Ερναντέζ, Βιτίνια, Ρουίθ, Κανγκ-Ιν, Ασένσιο, Εμπαπέ, Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Γκιντογκάν, Ρομπέρτο, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεντιλίμπαρ: «Θα διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες»

ΑΕΚ: Τραγούδι για το γήπεδο της έβγαλαν ο Λευτέρης Πανταζής με τα αδέλφια Συμεωνίδη

Elite League Ερρίκος Ντυνάν: Οι 48 “μικροί” του πρωταθλήματος