playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έσπερος Λαμίας-Κόροιβος Αμαλιάδας: Αμφότεροι στο όριο

Κοινοποίηση

Ο Έσπερος Λαμίας που θέλει να αποφύγει τα play out και ο Κόροιβος Αμαλιάδας που παλεύει να μπει στην εξάδα αναμετρώνται το Σάββατο στις 17:00 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη στο κυνήγι μιας θέσης στη δεκάδα. «Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμα τελικό στην έδρα μας, όπου με την βοήθεια και του κόσμου μας πρέπει να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι αυτή του Κόροιβου», επισήμανε ο 25χρονος γκαρντ της του Εσπέρου Λαμίας, Γιάννης Νικολαΐδης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να χτίσουν πάνω στην ευρεία νίκη επί του Παπάγου (95-73). «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη την Τετάρτη στην έδρα μας απέναντι στον Παπάγο και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Έσπερο Λαμίας. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Διανύουμε μια απαιτητική εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε σε ελάχιστο χρόνο για τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι επι σαράντα λεπτά, ανταγωνιστικοί, με διάθεση και ενέργεια και να παλέψουμε για την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο 16χρονος γκαρντ του Κοροίβου, Χρήστος Τσίπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τoν Λεβαδειακό

Στάθηκε στην έλλειψη εμπειρίας ο Αρτέτα

Η Λαμία έκανε το μεγάλο deal και πούλησε τον Καρλίτος στην Αστάνα