playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπάγου-Μεγαρίδα: Με φόντο τα playoffs

Κοινοποίηση

Δύο ομάδες που στοχεύουν στα playoffs, ο Παπάγου και η Νεανική Εστία Μεγαρίδας, μονομαχούν το Σάββατο στις 17:00 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διασφαλίσουν αρχικά ότι δεν θα κινδυνέψουν να βρεθούν στα play out και ακολούθως για να βρεθούν στα play in από την καλύτερη δυνατή θέση. «Είναι ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Μεγαριδας. Από την μεριά μας , θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», ήταν το μήνυμα του 25χρονου γκαρντ του Παπάγου, Θοδωρή Κυριλή.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής. «Ο Παπάγος είναι μία εξαιρετική ομάδα με πλάνο και πάρα πολύ καλούς παίκτες, έμπειρους αλλά και ελπιδοφόρους. Έχει κάνει μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ δείχνει και χαρακτήρα. Στην έδρα του, παίρνει ώθηση από τον κόσμο του. Για να φύγουμε με την νίκη, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Να συνεχίσουμε την καλή άμυνα, που είναι το όπλο μας φέτος. Μας έχει ανοίξει η όρεξη με τις σημαντικές νίκες που έχουμε πάρει, αλλά παραμένουμε με χαμηλά το κεφάλι και μέσω της σκληρής δουλειάς θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο», τόνισε ο 26χρονος φόργουορντ της ΝΕΜ, Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: Με Γουάιτ εκτελεστή έκαναν το 3-1 στην σειρά με τους Χιτ οι Σέλτικς

Εφήβων: Ιταλία-Ελλάδα 74-82 (pics)

Πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός με τον Άρη