playsports.gr
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάντος: “Ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, δεν ήταν χαρούμενος που τον άφησα στον πάγκο”

Κοινοποίηση

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Μπεσίκτας και επέστρεψε σε συλλογικό επίπεδο μετά από 13 χρόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας Al-Sharq Al-Awsat και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο που αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.

Ο Σάντος θυμήθηκε την περίοδο που ήταν προπονητής στην εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και στα παιχνίδια που τον άφησε στον πάγκο, ξεκινώντας ως βασικό τον Γκονσάλο Ράμος.

“Ο Κριστιάνο δεν ήταν χαρούμενος που δεν ξεκίνησε σε δύο παιχνίδια, όντας στον πάγκο. Είχε μια αψεγάδιαστη συμπεριφορά προς την ομάδα, πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στην Ελβετία (σ.σ. η Πορτογαλία νίκησε 6-1)”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας.

“Αν είχαμε κερδίσει τα προημιτελικά, πιθανότατα θα επέστρεφε στο αρχικό σχήμα Ήταν απλά μια τακτική απόφαση και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Σήμερα, ο Ρονάλντο είναι σε εξαιρετική φόρμα, παίζει τακτικά, κάτι που δεν έκανε όταν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλη μια ακόμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών”.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν σημαντικό ματς με τη Λαμία, είμαι ήρεμος για την Άστον Βίλα»

NBA, τα αποτελέσματα της βραδιάς: Αρνητικό ρεκόρ με 27 σερί ήττες για τους Πίστονς, κυρίαρχος Ντράμοντ για τους Μπουλς, οριακή νίκη για Γκρίζλις

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός με 15 άσσους νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε το 2-0 στους τελικούς