playsports.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά EuroLeague: Bet Builder στο Παναθηναϊκός AKTOR – Βιλερμπάν σε απόδοση 6.10

Κοινοποίηση

 Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ κι έκανε σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας. Σειρά έχει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός AKTOR, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, υποδεχόμενος την Βιλερμπάν.

Μετά το διπλό στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, εκεί που δείχνει άτρωτος. Απέναντι του η βαθμολογικά αδιάφορη Βιλερμπάν, η οποία όμως έκανε τρομερή νίκη απέναντι στο Μιλάνο.

Το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ παίζει εντυπωσιακά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Επιπλέον, παίρνει τεράστια ώθηση από τον κοινό του. Προφανώς, η δυναμική των δύο ομάδων απέχει αισθητά. Για την ακρίβεια είναι η μέρα με τη νύχτα. Εξάλλου, οι απουσίες τόσο του Πάρις Λι όσο και του Μάικ Σκοτ είναι κομβικές για τους Γάλλους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε το βάθος ούτε την ποιότητα για να τις καλύψουν.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν έχουμε δημιουργήσει ένα Bet Builder, το οποίο επιστρέφει απόδοση 6.10. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να κερδίσει το τριφύλλι με τουλάχιστον 8 πόντους, να σημειώσει ο Λεσόρ 14+, να μαζέψει ο Μήτογλου 6+ ριμπάουντ και ο Κώστας Σλούκας να δώσει τουλάχιστον 6 τελικές πάσες.

Όσον αφορά στο χάντικαπ, υπάρχει τεράστια διαφορά στη δυναμική των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός AKTOR παίζει εντυπωσιακά και μέσα στο ΟΑΚΑ μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Βιλερμπάν έχει απουσίες και δύσκολα θα φανεί ανταγωνιστική.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από εκεί και πέρα, ο Λεσόρ με την απουσία του Αντετοκούνμπο, αναμένεται να μείνει αρκετά λεπτά στο παρκέ. Ούτως ή άλλως, στα τελευταία 8 ματς, έχει αγωνιστεί έξι φορές από 30 λεπτά και πάνω. Στο προηγούμενο με τη Ρεάλ έβαλε 26 πόντους, ενώ προηγουμένως είχε 14 με τη Ζάλγκιρις και 13 με τη Φενέρμπαχτσε.

Τα ίδια με τους χρόνου αφορούν και τον Ντίνο Μήτογλου, που είναι ξεκάθαρα το βασικό τεσσάρι του Παναθηναϊκού. Από τα τελευταία 8 παιχνίδια, σε 5 έχει μαζέψει τουλάχιστον 6 ριμπάουντ. Είναι δεδομένα από τους καλύτερους παίκτες των πράσινων σε αυτή την κατηγορία.

Τέλος όσον αφορά στον Σλούκα, επέστρεψε από τον τραυματισμό του και στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ έδειξε πως πλέον ήρθε για να… μείνει. Μοίρασε 6 ασίστ και έκανε τα πάντα στο παρκέ. Το ματς σήμερα, φαίνεται… βατό. Ο Σλούκας θα έχει και πάλι την μπαγκέτα του μαέστρου (απουσιάζει ο Βιλντόσα) και περιμένουμε να φτάσει στον μέσο όρο του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Βιλερμπάν: 1 – 7,5, over 13,5 πόντοι Λεσόρ, over 5,5 ριμπάουντ Μήτογλου & over 5,5 ασίστ Σλούκας (απόδοση 6.10), 21:15

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέρασε το… εμπόδιο του Φριτζ ο Τζόκοβιτς

Στις 21/3 η κλήρωση του ΕURO 2026 Ανδρών

Έγινε… 200άρης ο Ζέκα