playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με anytime scorers από το Conference League

Κοινοποίηση

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Άιντραχτ με τη Σεν Ζιλουάζ. Ανοικτοί λογαριασμοί για τις δύο ομάδες μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, με την Άιντραχτ να χάνει στο 10΄ με 2-0, αλλά να αντιδρά στη συνέχεια. Ο Ομάρ Μαρμούς δεν βρήκε δίχτυα ωστόσο παραμένει ο πρώτος σκόρερ της γερμανικής ομάδας στην φετινή Bundesliga με 9 γκολ, έχοντας προσθέσει ακόμη 4 στο Conference League. Ό,τι δεν κατάφερε ο Αιγύπτιος στράικερ απέναντι στη Σεν Ζιλουάζ το πέτυχε στην αμέσως επόμενη συνάντηση στο γερμανικό πρωτάθλημα όπου σκόραρε το πρώτο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ (3-3). Όντας ο πιο αξιόπιστος επιθετικός των γηπεδούχων έχει αρκετές πιθανότητες να βρει δίχτυα στον επαναληπτικό. Επιλογή μας ο Αιγύπτιος σε απόδοση 2.65.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Ο Μπαρνάμπας Βάργκα θεωρείται ως το “βαρύ πυροβολικό” των Μαγυάρων και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως παραμένει πρώτος σκόρερ του ουγγρικού πρωταθλήματος. Ο 29χρονος στράικερ, ο οποίος πέρυσι με την Πακς πέτυχε 26 γκολ σε 31 ματς, μετά τον τραυματισμό του σημείωσε σε δύο ματς κόντρα σε MTK (5-1) και Ντέμπρετσεν (1-2), τέσσερα γκολ φτάνοντας τα 13 τέρματα. Μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά κάλλιστα δύναται να απειλήσει την άμυνα της ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντίλιμπαρ στη ρεβάνς της Βουδαπέστης μετά το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού. Ο Βάργκα προσφέρεται σε απόδοση 2.25 για να σκοράρει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας, με τον αγώνα Μπόντο Γκλιμτ – Άγιαξ. Ο Μπρόμπεϊ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ολλανδικής ομάδας έχοντας σκοράρει 14 γκολ στην Eredivisie. Ο 22χρονος στράικερ δεν βρήκε δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ, όπου ο Αίαντας μέχρι το 91΄ έχανε με 2-0, αλλά στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2). Ο Μπρόμπεϊ έπειτα από τρία ματς (2 στην Eredivisie και 1 στο Conference League) ακολούθως σκόραρε στη νέα εντός έδρας ισοπαλία με τη Ναϊμέγκεν (2-2). Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πετύχει 3 γκολ στο Europa League και 1 στο Conference. Θα εμπιστευτούμε τη φόρμα του περιμένοντας να δώσει λύσεις για την ομάδα του Φαν’τ Σχιπ κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ. Ο Μπρόμπεϊ πληρώνει 2.40 για σκοράρει με αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόντο Γκλιμτ – Άγιαξ: Να σκοράρει ο Μπρόμπεϊ (2.40), 19:45
  • Άιντραχτ – Σεν Ζιλουά: Να σκοράρει ο Μαρμούς (2.65), 22:00
  • Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Να σκοράρει ο Βάργκα (2.25), 22:00

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκινεί ο Όουεν για τον τυφλό γιο του: “Αν μπορούσα θα του έδινα τα μάτια μου”

Την Τετάρτη (13/3) η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

Ασημακόπουλος: «Θα παλέψουμε να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει»