playsports.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Combo του 2.75 στο FA Cup

Κοινοποίηση

To FA Cup στην Αγγλία έφτασε πλέον στον 4ο γύρο, δηλαδή στη φάση των 32. Η αυλαία του 4ου γύρου ανοίγει σήμερα με το Μπόρνμουθ – Σουόνσι, ενώ βέβαια ο κύριος όγκος των αγώνων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. Η Μπόρνμουθ, ως ομάδα Premier εναντίον ομάδας Championship, είναι φυσικά το φαβορί του ζευγαριού, ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμά της αυτή την περίοδο είναι σχετικά ελαφρύ για τα αγγλικά δεδομένα και ο Ιραόλα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει δυνατή εντεκάδα. Αλλά βέβαια το 1,30 του άσου δεν έχει ιδιαίτερο πρακτικό νόημα. Εκτός αν το συνδυάσουμε με το G/G, ψάχνοντας δηλαδή το γκολ της Σουόνσι και ανεβάζοντας την απόδοση στο 2,75.

Η Σουόνσι άλλαξε πολύ πρόσφατα προπονητή και στον πάγκο της κάθεται πλέον ο 42χρονος Λουκ Γουίλιαμς, από τη Νοτς Κάουντι της League 2 πήρε προαγωγή στην Championship.

Προγνωστικά στοιχήματος

O Γουίλιαμς είναι πολύ επιθετικογενής τεχνικός και αρκεί να πούμε ότι η μέχρι πριν από λίγες μέρες ομάδα του, η Νοτς Κάουντι, κυνηγά την άνοδο στο πρωτάθλημά της και έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά ταυτόχρονα και την 4η χειρότερη άμυνα, με 60-52 γκολ! Κάτι που φάνηκε και στα δύο παιχνίδια του με τη Σουόνσι στην Championship: 2-2 εκτός έδρας με την Μπέρμιγχαμ και 1-3 από τη Σαουθάμπτον. Και μοιάζει δεδομένο ότι τις όποιες πιθανότητες της ομάδας του θα τις κυνηγήσει και σήμερα προσπαθώντας να παίξει στα ίσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Σουόνσι: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 21:45

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση της διοργάνωσης

Ελλάδα- Ισλανδία 25-32

Παρέλαση στο Ντάλας για τους Σανς