playsports.gr
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρούσεφ: «Δεν θεωρώ πως ο αυριανός αγώνας διαφέρει τόσο πολύ σε σχέση με εκείνους που έχουν προηγηθεί ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό»

Κοινοποίηση

Για το αυριανό (14/3) ντέρμπι (19:45, Novasports Prime) μίλησε και ο Φίλιπ πετρούσεφ, κάνοντας λόγο για την γνώση του από τέτοιας σημασίας παιχνίδια.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, τόνισε: «Δεν θεωρώ πως ο αυριανός αγώνας διαφέρει τόσο πολύ σε σχέση με εκείνους που έχουν προηγηθεί ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό. Προφανώς παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θεωρώ πως αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Θεωρώ πως πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση και να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για το αν μετά από δύο συμμετοχές του σε αιώνια ντέρμπι έχει κατανοήσει απόλυτα τη σημασία αυτών των ντέρμπι, απάντησε: «Ναι σίγουρα καταλαβαίνω. Βλέπω εκτός παρκέ, τους φιλάθλους στους δρόμους… Μερικές φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό τον αγώνα, παρά άλλες αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα ξέρω τι σημαίνει για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη Χαλκίδα το 20ο Final4 του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ

Δανεικός στη Σεβίλλη ο Μέιμπρι

Παναθηναϊκός AKTOR: Δηλώθηκε ο Ερνανγκόμεθ αντί του Γκάι στην Stoiximan Basket League