playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παύλος: «Ήταν μια σεζόν… αυτοκαταστροφική»

Κοινοποίηση

Ο Α.Ο. Πεύκης κέρδισε με 75-72 εκτός έδρας το Ηράκλειο ΟΑΑ, κάνοντας το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά των playout και παραμένοντας στη National League 2 της επόμενης σεζόν. Ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Παύλος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για το αν είχαν εξ αρχής στόχο την παραμονή: «Πιστεύουμε ότι ήμασταν για παραπάνω. Θεωρούσαμε ότι είμαστε μια ομάδα play-offs. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, θα τη χαρακτήριζα… αυτοκαταστροφική. Τέλος καλό, όλα καλά. Μένει η ηρεμία σε όλα τα επίπεδα από ένα σημείο και μετά, όπου η ομάδα έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες, ειδικά τον τελευταίο μήνα, που κέρδιζε και απέδιδε εξαιρετικά. Τα εύσημα πάνε στους παίκτες, που, παρά τα προβλήματα που είχαμε, ήταν εκεί σε κάθε προπόνηση, προσπαθούσαν και στο τέλος δικαιωθήκαμε όλοι μαζί. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Λάμπρο Τσολάκο και Κώστα Χασαπόπουλο, καθώς και τον διοικητικό ηγέτη αυτής της ομάδας, τον κύριο Μακρυνιώτη και τον αρωγό της προσπάθειας αυτής, τον κύριο Κακαβιάρη».

Για τη σειρά των play-out με το Ηράκλειο ΟΑΑ: «Το Ηράκλειο ήταν φορμαρισμένο, αλλά και άτυχο, γιατί έπεσε στο δικό μας φορμάρισμα. Επειδή έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και πιο μεγάλα κορμιά. Και στο 1ο παιχνίδι, το οποίο δεν είναι αντιπροσωπευτικό ακριβώς, φάνηκε ότι εύκολα ή δύσκολα θα παραμέναμε στην κατηγορία. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Το Ηράκλειο είναι νεανική ομάδα, έχει έναν κορμό που “τραβάει” όλο το κουπί για την ομάδα, αλλά είναι συγκεκριμένοι. Είχαν θέληση και οι δύο ομάδες, αλλά νομίζω πως δίκαια νίκησε ο καλύτερος».

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας του: «Όπως πήγε η χρονιά, είναι άθλος που παρέμεινε η ομάδα στην κατηγορία. Απ’ τις ομάδες των play-out, παίξαμε με τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ευτυχώς είχαμε το πλεονέκτημα και ήμασταν και καλύτεροι κατά τη γνώμη μου. Βάσει βαθμολογίας, έπεσαν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες. Το Ηράκλειο έχει κάνει τρομερή προσπάθεια και ίσως αν δεν έπεφτε πάνω μας να παρέμενε στην κατηγορία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το πλάνο του Α.Ο. Πεύκης: «Φέτος θέλαμε να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία, αλλά οι διοικητικές αλλαγές άλλαξαν όλον τον σχεδιασμό και την κατάσταση στην ομάδα. Θεωρώ ότι η Πεύκη πλέον, με την παρουσία του κυρίου Μακρυνιώτη, είναι μια ομάδα των εθνικών κατηγοριών. Ευχόμαστε το καλύτερο για την ομάδα, είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για κάτι άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με οδηγό τον Κουζμνίσκας η ΑΕΚ Betsson το Μαρούσι

Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί, χάνει Παναθηναϊκό και Άρη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το τουρνουά μπάσκετ του Παρισίου 2024