playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρέμεινε στην κατηγορία ο Παναιτωλικός

Κοινοποίηση

Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη στον αποψινό αγώνα με τον Ατρόμητο για να συνεχίσει την προσπάθειά του για την παραμονή. Την πήρε με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εξασφάλισε από σήμερα την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Το «χρυσό γκολ» σημειώθηκε στο 53’. Ο Ντίας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαλής έπιασε κεφαλιά και ο Ταμπίντζε με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στο υπόλοιπο διάστημα η άμυνα κράτησε απαραβίαστη την εστία του Τσάβες, ο οποίος όταν χρειάστηκε έκανε σημαντικές επεμβάσεις και πήρε τελικά τη νίκη που κρατάει τον Παναιτωλικό στην κατηγορία.

Ο σκόρερ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπως και ο Κούντε για τον Ατρόμητο στο 87’.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου (λ.τ. 86′ Μπακάκης), Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Χουάνπι (86′ Μπ. Ντουάρτε), Πέρες (81′ Τσιγγάρας), Λιάβας (68′ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (68′ Πέδρο), Ντίας.

Ατρόμητος: Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης (81′ Τριμμάτης), Ασεβέδο (73′ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ,  Κούντε, Έντερ, Κούεν (73′ Βρακάς), Βαλένσια, Βέργος (73′ Αντζιέλσκι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Volley League Γυναικών (20η αγωνιστική): Α.Ε.Κ. – Α.Σ.Π. Θέτις 3-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυπελλικά bet builder από 4.50 έως 7.50

Ατρόμητος: Τέλος ο Μαξίμ Ιμερέκοφ για οικογενειακούς λόγους