playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοιρασιά στην Τρίπολη

Κοινοποίηση

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, για την 6η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυναμικά στο ματς, με τον Μπακού στο 5′ να χάνει σημαντική ευκαιρία για το 0-1, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Τσιφτσή, στέλνοντας την μπάλα άουτ σε κενή εστία. 

Στο 9′ η ομάδα μας έχασε νέα ευκαιρία, με τον Μεγιάδο. Μετά από ωραία συνεργασία του Τοράλ με τον Ριέρα, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Αργεντινό, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Αλάγκμπε. Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα, πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι προσπάθειες των Τοράλ(14′) και Ισέκα(24′) σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου. 

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 53ο λεπτό έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι. Ο Μπακού έκανε το γύρισμα για τον Τοράλ, ο Γκροζντανιτς όμως, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το τελικό 1-1. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παναθηναϊκός AKTOR: Φουλ για Sold Out με Ολυμπιακό

Volley League Γυναικών (21η αγωνιστική): Α.Ο. Θήρας – Α.Ε.Κ. 3-0

Παρέλαση στο Ντάλας για τους Σανς