playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέταξε δύο βαθμούς στην Λαμία ο ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε άδειος από ενέργεια και ιδέες στη Λαμία και το πλήρωσε, καθώς πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου και πριν τα τρία ντέρμπι στην Τούμπα, που θα κρίνουν τα πάντα.

Μπήκε αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ, με διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε. Μα είναι αλήθεια ότι δυσκολευόταν να απειλήσει, παρότι και στο 7′ με το πλασέ του Μάρκος Αντόνιο και στο 16′ με το γυριστό του Ντεσπόντοφ , αλλά και στο 26′ με τον Κωνσταντέλια να μην προλαβαίνει από καλό σημείο να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, έδειξε να βρίσκεται κοντά στο στόχο. Ακολούθησε μια καλή κεφαλιά του Οζντόεφ στο 29′ και μια, με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις, από τον Κεντζιόρα στο 46′, την οποία σταμάτησε ο Κοσέλεφ.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η Λαμία αμύνονταν, κρατώντας τον ΠΑΟΚ μακριά από τα καρέ της, ενώ σε δύο περιπτώσεις που βγήκε επικίνδυνα στην κόντρα, έδειξε ικανή να πληγώσει τον Δικέφαλο. Όπως και συνέβη στο 45+4′ του αγώνα, όταν κατάφερε να προηγηθεί με το δυνατό σουτ του Σλίβκα μέσα από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος δεν βρήκε αντίδραση, τουλάχιστον ορθολογική, πάρα το γεγονός πως πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν εξαιρέσει κανείς τη φάση του 47′, οπότε ο Κωνσταντέλιας έφυγε στην αντεπίθεση κι άφησε για τον Σαμάτα , που έχασε το κοντρόλ, δεν κατεγράφη άλλη σημαντική απειλή. Άξιες αναφοράς ήταν οι κεφαλιές του Μπράντον στο 58′ και του Μιχαηλίδη στο 74′, που δεν βρήκαν στόχο. Παρουσίασε μια κάποια ενέργεια βέβαια, ο ΠΑΟΚ μετά τις αλλαγές (στο 56′ ο Μπάμπα στον Ράφα Σοάρες , ο Τάισον στον Κωνσταντέλια , ο Μπράντον στον Σαμάτα , στο 68′ ο Όττο στον Σάστρε και στο 75′ ο Μουργκ στον Οζντόεφ ), ωστόσο δεν απείλησε πραγματικά. Τουλάχιστον βρήκε τον τρόπο, στο 99′, να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Σβαμπ , έπειτα από την ωραία σέντρα από δεξιά του Ντεσπόντοφ .

Με τέσσερα παιχνίδι να απομένουν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή, από το να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει, να βρει αυτό που του λείπει στο γήπεδο και να δώσει μια σκληρή μάχη μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (Στάνκο 46’), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (Αμαράλ 76’), Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα (Τερεζίου 86′), Κοντονίκος (Τόσιτς 68’), Μαρτίνεθ (Λέικ 75’), Μάλτσι.

ΠΑΟΚ:  Κοτάρσκι , Σάστρε ( Όττο 69’), Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Ράφα Σοάρες ( Μπάμπα 57’), Οζντόεφ ( Μουργκ 75’), Σβαμπ , Ντεσπόντοφ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας ( Τάισον 57’), Σαμάτα ( Μπράντον 57’).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FootbALL: Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι

Καραγκούνης: “Ήρθε επιτέλους η δική μας ώρα, το 2004 ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη”

Ανακοίνωση ΕΑΠ/ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων- Νεανίδων